Nasıl anlamadım? Bizim tahtada 2013-2012 yıllarından kalma işlemcili bir tahta var.Akıllı tahtalarda ondan oluyor.
Nasıl anlamadım? Bizim tahtada 2013-2012 yıllarından kalma işlemcili bir tahta var.Akıllı tahtalarda ondan oluyor.
Nasıl anlamadım? Bizim tahtada 2013-2012 yıllarından kalma işlemcili bir tahta var.
Ubuntu Touch üzerinden Libertine ile büyük ihtimalle açabilirsin.
Boyle birkac dagitim var. Mantiken ARM mimarisini destekleyen tum distrolarin da duzgun calismasa da kurulabilmesi mumkundur muhtemelen. Ama bilgisayarda yaptığımiz gibi USB takip kolayca yapabilecegimiz bir şey oldugunu sanmiyorum. Firmalar bunu zorlastirmis hatta imkansizlastirmistir.
Ubuntu Touch desteği yoksa Termux ile bir konteyner içerisinde Linux kullanabilirsiniz. Konteyner sanallaştırma değildir, telefonun kendi kernelini kullanır.
Gerekmez.Termux için root gerekli mi? Tabletim kötü olduğu için C9 Pro cihazı ile denemek istiyorum.
Gerekmez.
Hayır.Termux için root gerekli mi? Tabletim kötü olduğu için C9 Pro cihazı ile denemek istiyorum.
Ubuntu Touch üzerinden Libertine ile büyük ihtimalle açabilirsin.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.