Telefonu açıp insanlara mesaj atan ve arayan kişi şikayet edilebilir mi?

ahmetfpsz

Decapat
Daha fazla  
Şimdi bizim sınıfımızı geçen haftalarda okulun yurdunda 1 günlüğüne misafir ettiler. Cuma günü okuş bitecek, biz yurtta yapacaklarımızı yapıp yatacağız, kalkacağız kahvaltıdan sonra da evlere dağılacağız. Program böyleydi. Gece 2 civarlarında sohbet ederken tuvalete gitmem gerekti, telefonda şarjda olduğu için yanıma almadım. Odada 5 kişiydik bu arada. Ben gidince nasıl bilmiyorum ama bir tane Arap arkadaş (bizim odadan) telefonumun desenini açmayı başarmış. Geçen seneki okuldan kız olan arkadaşlarıma saçma mesajlar atmış ama bunlar çok sorun değil. Bir süre sonra o Arap bizimkilerden birine bacısı var mıdır, annesinin fotosu var mıdır diye sormuş. Bu arada arkadaşlardan biri uyanıktı sadece ona sormuş o da elinden almaya çalışmış ama başaramamış. Bu galerime girip kız kardeşimi falan aramış şerefsiz. Bu çocuk 16 yaşında sınıfta kaldığı için bizden yaşça büyük 9. sınıfız biz. Ben bu şerefsizi nasıl şikayet edebilirim? Edersem haklı çıkar mıyım çok moralim bozuldu cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı