Telefonu aksiyon kamerası olarak kullanmak

Yol yaptı yol

Hectopat
Bisiklet sürerken video çekmek istiyorum bunun için aksiyon kamerası olması şart mı? Eğer şartsa hangi ucuz aksiyon kameraları tavsiye edersiniz? Veya telefon için bir aparat var mı güvenli olan ve titreşme'den video çekebilen? Telefonum Galaxy S5 bu arada. Son olarak soru yeri ve başlık yanlışsa özür dilerim :melek: Şimdiden teşekkürler. :)

Son düzenleyen: Moderatör:
S5 modelinde OİS özelliği var, en azından video çekimi için yararlı bir özellik. Aksiyon kamerası olarak kullanacaksan aşırı sarsıntı da ne kadar da görüntü sabitleyici olsa da fazla titrediğinde bulanıklaşma olabilir.

Ben GoPro kullaniyorum, yeri geliyor DJI ile ucuruyorum, yeri geliyor Zugspitze'de kayagimin ucuna takip kayak yapiyorum. GoPro evet pahali bir kamera ama bence performansi bir harika.

Ucuz aksiyon kamerasi istiyorsaniz Xiaomi tavsiye ederim, parasinin hakkini fazlasi ise veriyor.
Ayrica Xiaomi Mi Band kullanicisiyim gercekten harika.

Biraz daha yazarsam konudan tam cikacagim. :)

Ben GoPro kullaniyorum, yeri geliyor DJI ile ucuruyorum, yeri geliyor Zugspitze'de kayagimin ucuna takip kayak yapiyorum. GoPro evet pahali bir kamera ama bence performansi bir harika.

Ucuz aksiyon kamerasi istiyorsaniz Xiaomi tavsiye ederim, parasinin hakkini fazlasi ise veriyor.
Ayrica Xiaomi Mi Band kullanicisiyim gercekten harika.

Biraz daha yazarsam konudan tam cikacagim. :)
Abi senin ilgilenmediğin bir alan yok mu yahu, cidden helal olsun. Kayak, kamera, blog, bilgisayar, araba... Yaş otuz, iş bitmemiş.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı