Telefonumun şifresini unuttum

Yousuf24

Centipat
Öncelikle merhaba, Samsung Galaxy A80 cihazımın an itibarıyla şifresini unuttum ve sadece parmak iziyle telefona erişebiliyorum. Böyle bir durumu yaşayan ve çözebilen veya fikri olan varsa yardımcı olursa sevinirim. (Telefona erişimim mevcut)

Son düzenleyen: Moderatör:
Öncelikle merhaba, Samsung Galaxy A80 cihazımın an itibarıyla şifresini unuttum ve sadece parmak iziyle telefona erişebiliyorum. Böyle bir durumu yaşayan ve çözebilen veya fikri olan varsa yardımcı olursa sevinirim. (Telefona erişimim mevcut)
Şifremi unuttum butonu yok mu?

Hocam benim bildiğim yol hard reset atmak. Daha sonra kayıtlı hesabınızla telefonu açabilirsiniz.

Fabrika ayarlarına döndürmesi içinde şifre gerekiyor. Factory reset atın telefona. Önce yedekleyin sonra kökten silip süpürün.

Kardeşim ben zaten onu kastettim cihaz kapalıyken güç düğmesi ve ses düğmesine basarak ulaşılan menüden atıcak formatı.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı