Televizyon izlenemez hale geldi

Florxsy

Centipat
Makaleler
1
Çok televizyon izleyen biri değilim. Bugün boş zamanım oldu ve birazcık televizyona bakayım dedim ve kanalları gezmeye başladım, öyle bir şaşırdım ki ne eski televizyon programları ne edep ne haya ne de ahlak kalmış. Her yerde ayrı bir çıplaklık var bizim için fazla önemli değil de herkesin kendi tercihi. Ama bir sorun var yetişkinlerden çok televizyonları 0 - 11 yaş aralığındaki çocuklar izliyor her çocuğun ebeveyni başında durmuyor ne yaptığına bakmıyor ya bu çocuk o kanalı açsa ya o kanaldan izlediği şeylerden kötü örnek alsa? Artık bunu düşünmüyoruz eskiden ailecek izliyebileceğimiz programlar vardı hiç de düşünmezdik bunda çıplaklık var mı bunda ahlaksızlık var mı diye ama şimdi düşündüm ailemle 5 dakika televizyon izliyemem. Her yerde ayrı bir çıplaklık var. Ben mesela televizyon karşısında utancımdan yerin dibine giriyorum onlar nasıl utanmıyorlar bilmiyorum. Eğer bu böyle devam ederse gelecek nesil hiç de ahlaklı olamayacak gibi.

Sizlerle düşüncemi paylaşmak istedim.
Sizde görüşlerinizi paylaşırsanız sevinirim.

Tam aksine bence daha muhafazakar bir hal aldı TV kanalları. Artık izlenmeler düştü yaşlı başlı insanlar kaldı ekranlarda ama hala tüm neslin izlediği bi iki Türk dizisi çıkıyor. Onun dışında TV'yi sadece Playstation için kullanıyorum, haberler zaten izlenecek durumda değil ve hangi haber kanalı tam olarak doğru ki? Onlar da çoğu yasaktan kösekten yancılıktan vs durumlar yüzünden iki çingenenin dansını koyuyor ortam neşelendi diye haber yapıyorlar ahah. Dedem de türkü dinliyor TV'den. Onun dışında açılmıyor ama dediğin çıplaklık unsuru yok hocam sen g*ciktirici satan kanallara denk gelmişsindir bizde de vardı zamanında. Dediğim gibi daha muhafazakar oldu ülkenin gidişatıyla katılaştı. Sapan saçma sansürler getiriliyor.

Biraz da Murat soner izlersen televizyonu direkt çöpe atarsın :D şaka bir yana geçtim çıplaklığını aklı olanın izlemeyeceği şeyler yayınlanıyor direkt. Sadece YouTube için kullanıyorum ve Netflix'te belirli diziler harici hiç bakmıyorum. Haber desen medya satılık olmuş, onun için de Twitter ve Reddit kullanıyorum. TV izlemek hobisi olan kimse tanımıyorum, zaten geleneksel medyanın da ömrü bitti sayılır. İnsanlar artık kanal gezmeyi bile bırakacak. Bizde fasulye ayıklarken entrikalı dizi izleyen bir nesil var maalesef, o nesil de geçince kaybolacağını düşünüyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı