Televizyon Programlarının Kesitlerini İzlemek İçin Hangi Platform Kullanılmalı?

513252

Hectopat
Makaleler
2
Anneannem bir ara Facebook kullanıyordu, istediği türküleri, şarkıları rahatça dinleyebiliyordu fakat Facebook dönemi bitti, bir şey arattığımızda doğru düzgün sonuçlar bile çıkmıyor. Telefon klavyesini kullanmaya az çok alışık, anladığım kadarıyla sosyal medyada televizyon programlarından kesitleri izlemeyi de seviyor. Onun için en uygun sosyal medya platformu hangisidir?

YouTube'da televizyon programlarının kanallarına abone olursa belki anasayfada ya da Shorts kısmında çıkabilir.
Cevapladığınız için teşekkür ederim hocam, dediğim gibi bir ara Facebook'da takılmaktan çok hoşlanıyordu, annemden ona bu işleri öğretmesini istemiş, ben de ona yardımcı olmaya çalışıyorum.

Anneannem bir ara Facebook kullanıyordu, istediği türküleri, şarkıları rahatça dinleyebiliyordu fakat Facebook dönemi bitti, bir şey arattığımızda doğru düzgün sonuçlar bile çıkmıyor. Telefon klavyesini kullanmaya az çok alışık, anladığım kadarıyla sosyal medyada televizyon programlarından kesitleri izlemeyi de seviyor. Onun için en uygun sosyal medya platformu hangisidir?
Hocam Kwai diye bir uygulama var. Benim bi yakınımda film kesitlerini ordan izliyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı