Telif Hakları İhlali DMCA Uyarısı Nedir?

Twitter'da falan yardımcı olabilecek avukatlar vardır diye düşünüyorum. Bir avukat bulup mail falan atıp öğrenseniz iyi olabilir.
 
Evet resmi olup olmadığına en başta bakmıştım, resmi maalesef. hatta diyorki benim pluginim 70 dolar senin videon 5k izlenmiş 5000x70= 350.000$ at paypalıma zar zor ikna ettim 70 dolara ama nasıl alacağım bilemiyorum
Bana hiç inandırıcı gelmedi. Koskoca yapımcı çıkıp 'video şu kadar izlenmiş, 350.000 Dolar ateşle' mi diyor? Bizi mi trolluyorsunuz?
 
Hayır arkadaşlar her şey gerçek. 2 Hafta önce eklentinin sahibi ile konuştuk. Şimdi de DMCA'dan mail geldi;

Merhaba,

Google, Dijital Binyıl Telif Hakkı (DMCA) hükümleri uyarınca, malzemelerinizden bazılarının başkalarına ait telif haklarını ihlal ettiği yönünde iddialar içeren bir bildirim aldı. Hak ihlalinde bulunduğu iddia edilen malzemelerin ayrıntılarını bu iletinin sonunda bulabilirsiniz. Aldığımız bildirim, tüm kimlik bilgileri çıkarılmış olarak Lumen adlı bir hizmet tarafından internette yayınlanacaktır. Buradaki Lumen arama sayfasına gidip kaldırılan içeriğin URL'sini girerek içeriğinizin kaldırılmasıyla ilgili bildirimi bulabilirsiniz. Bildirimin, yukarıda belirtilen sayfada yayınlanmasının birkaç hafta alabileceğini unutmayın.

DMCA, Amerika Birleşik Devletleri'nde telif hakkı ihlallerinde online servis sağlayıcıların yükümlülükleri ile ilgili kurallar sunan bir telif yasasıdır. Şu anda, başkalarına ait telif haklarını ihlal ettiği iddia edilen malzemeleri kaldırma sürecindeyiz. Bu işlemi yapmamamız halinde, ortada gerçek bir ihlal olup olmadığına bakılmaksızın telif hakkı ihlali davasına maruz kalabiliriz.

DMCA hakkında daha fazla bilgi
Telif Hakkı hakkında daha fazla bilgi

Hizmet Şartlarımız sürekli olarak ihlal edildiği takdirde, askıya alma veya hesabı feshetme dahil olmak üzere, Google hesabınızla veya ilişkili hesaplarınızla ilgili daha başka tedbirler alınabileceğini lütfen unutmayın.

Şikayete konu içeriği burada yayınlama hakkınız olduğunu düşünüyorsanız DMCA'nın 512(g)(2) ve (3) bölümleri uyarınca karşı bildirimin alınmasının ardından Google bu içeriğe ilişkin işlemleri geri alabilir. Daha fazla bilgi

Bu bildirimle ilgili yasal sorularınız varsa kendi yasal danışmanınıza başvurmalısınız. Bu bildirimle ilgili herhangi bir sorunuz varsa lütfen bize iletin.

Etkilenen URL'ler aşağıda listelenmiştir:

Saygılarımızla,
Google Ekibi
 
Eğer gerçekten resmi olduğuna eminsen kanalı kapatmak çözüm olmaz. Ekran görüntülerini almış olabilirler. Ben resmi olduğuna pek inanamadım ama eğer resmilerse işin zor.
 
1623271540791.png
 

Geri
Yukarı