Telifli müzik nasıl telifsiz olarak kullanılır?

Makaleler
3
Arkadaşlar iyi günler. 1-2 hafta önce Copines şarkısıyla alakalı bir editimi koymuştum, altta şarkıyı da belirttim ama sonra telif geldi, ben de sesini kıstım videonun. Anlamadığım şey diğer edit kanalları koyabiliyor ama ben koyamadım, büyük ihtimal acemiliğimden dolayı. Bunun bir çözümü var mı çünkü şarkıyı da değiştirmek istemiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

1615561481295.png

Bu kişilerden izin alacak kadar kurumsal değilim de bir daha koyarken altına orijinal şarkı linkini de eklesem telif yer miyim?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Eki Görüntüle 918956

Bu kişilerden izin alacak kadar kurumsal değilim de bir daha koyarken altına orijinal şarkı linkini de eklesem telif yer miyim?

Yersin adamın umurunda olan şey para. Nereden kazanırım diye bakar. Yani telif yememen biraz zor. Onun yerine telifsiz müzik kullanabilirsin.

Yersin adamın umurunda olan şey para. Nereden kazanırım diye bakar. Yani telif yememen biraz zor. Onun yerine telifsiz müzik kullanabilirsin.
Yapacak hiç bir şey yok, gerçi telif yediğin zaman video veya kanalın kaldırılmıyorsa sorun da yok, sadece kazanç sağlayamazsın.

Ben telifsiz müzik bulmayı fazla bilmiyorum da mesela attığım linkteki hangileri telifsiz olabilir. Bir de para kazanma kapalı olacak şekilde ses de açabiliyor muyum?

Arkadaşım sırf yorum kasmak için yapmayın şunu arkadaş telifsiz müzik koymasınıda biliyor önemli olan telifli müziği nasıl koyabilirim bir yöntemi var mı diye soruyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı