Tell me WHY mini inceleme

samedovski

Decapat
Tell-Me-Why-Review-2.jpg

İnteraktif oyunları seven biri olarak Life ıs strange yapımcısından çıkan bu oyunun ilk bölümünü bitirdim. 2. bölümü de haftaya eklenecek Game Pass kullanıcı iseniz. Çok sıkıcı bir giriş yaptıklarını söylemem lazım. Neredeyse hiç merak uyandırmıyor ve karakterlerle bağ kuramıyorsunuz, trans erkek bireyin girdiği ruh hallere kendimi koyamadığım için hikayeden etkilenemedim. Ama grafik olarak bayağı üzerine koymuşlar. Göl ve dağ manzaraları muazzamdı oyunda. Kısaca ilk bölümü manzaranın tadını çıkarmak dışında bana keyif veremedi. Puan: 10/6.
Not: Life is strange 2'de mülteciler üzerinden bol eleştirili bir oyun yapmışlardı. Bu sefer de LGBT bireylerini savunan eleştirisel bir oyun çıkacağı bayağı belli. Life is strange 1'deki kendi içinde hikaye anlatma olayını daha çok sevmiştim.

Oynamayı düşünüyordum trans erkeğin hayatı falan derken foss hayatta oynamam eğlenceli olmaz büyük ihtimalle Detroit beyond Two Souls heavy rain TWD the Wolf Among Us gibi hikayesi güzel seçimli film tadında oyun önerir misiniz yukarıda yazdıklarımı bitirmiştim ve çok keyif almıştım.

Spoiler yememek için okumadım. Ne olur ne olmaz. Türkçe yama bekliyorum ben de, kütüphanemin tozlu raflarında sırasını bekliyor Tell Me Why.

Oynayınca mutlaka okuyacağım bu konuyu.

Oynamayı düşünüyordum trans erkeğin hayatı falan derken foss hayatta oynamam eğlenceli olmaz büyük ihtimalle Detroit beyond Two Souls heavy rain TWD the Wolf Among Us gibi hikayesi güzel seçimli film tadında oyun önerir misiniz yukarıda yazdıklarımı bitirmiştim ve çok keyif almıştım.

Ben de interaktif hikayeli oyun arayışındayım ama piyasada çok yok malasef. Quantum Break'e bakabilirsin. Hem dizisi var, hem Oyun'un hikayesi çok sağlam hem de az da olsa seçim yaptırtıyor önemli anlarda.
Spoiler yememek için okumadım. Ne olur ne olmaz. Türkçe yama bekliyorum ben de, kütüphanemin tozlu raflarında sırasını bekliyor Tell Me Why.

Oynayınca mutlaka okuyacağım bu konuyu.
Özet olarak ilk bölüm sıkıcı başladı ama diğer bölümlerle toparlayabilirler tabiiki.

Konuyu inceleyebilirsiniz.

Bir şey sorabilir miyim Life is strange sonunu biliyorum pqueenden izlemiştim yayın izlerken spoiler yedim ginede Life ıs strange serisini oynamak istiyorum hangi oyundan başlayıp hangi oyunu bitirmem gerek.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı