Oyun ne hikmetse her yerden kaldırılmış durumda. Anlam veremediğim bir olay. Oyun incelemeleri aslında gayet olumluydu, neden böyle olmuş olabilir? Umarım firmanın sonu Telltale gibi olmaz.
Last of Us 2'deki satış miktarını ve vergiyi göz önünde bulundurursak kaldırılmasının nedeni belli.Hayır arkadaşlar benim anlamadığım şu, zaten oyun fiyatlarının ne kadar uçuk olduğu ortada, firmanın bu oyunun ne kadar etki yaptığı ortada. Sen bariz bi' şekilde lezbiyenlik içeren The Last of Us 2'yi engellemiyorsun gidiyorsun sadece 1 oyunu aşırı tutmuş bir firmanın yeni çıkan bi' oyununu engelliyorsun. Bu oyunu bu ülkede kaç kişi biliyor? Bütün böyle sokakta oyun oynayan kişilere sorsak 100 kişiden 2 kişi anca çıkar.
Oyun hakkında şikayetler gittiyse kaldırılma ihtimali var. Erotik sahnelere çok ses edilmese bile eşcinsellik konusunda haklı bir katılık var hükümette.O "Erotik" sahneler TV kanallarımız da bol bol var zaten olay karakterin trans olması bence. Rusya'da da kaldırılmış galiba onlar bizden çok daha katı bu konularda. Görürüz önümüzdeki günlerde umarım böyle bir şey yoktur çünkü LiS oyunlarını baya seviyorum ben bunu da alacaktım. Çok sinirlendim şu an.
HAKSIZ katılık.Oyun hakkında şikayetler gittiyse kaldırılma ihtimali var. Erotik sahnelere çok ses edilmese bile eşcinsellik konusunda haklı bir katılık var hükümette.
Hangi haklı gerekçe bu? Erotik sahne varsa yaş sınırı koyulur biter. Eşcinsel bir karakter olsa ve hiçbir erotik detay olmasa yine de yasaklanmalı mı?Oyun hakkında şikayetler gittiyse kaldırılma ihtimali var. Erotik sahnelere çok ses edilmese bile eşcinsellik konusunda haklı bir katılık var hükümette.
Şikayet sonucu olamaz. Olsaydı akşam TV de dizi değil belgesel izlerdin.Oyun hakkında şikayetler gittiyse kaldırılma ihtimali var. Erotik sahnelere çok ses edilmese bile eşcinsellik konusunda haklı bir katılık var hükümette.
Eşcinsellik var diye bir oyunu kaldıracaklarını düşünmüyorum. Eşcinselliği dibine kadar yaşatan başka oyunlar var, özellikle bu oyuna neden saldırsınlar?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.