Oyun ne hikmetse her yerden kaldırılmış durumda. Anlam veremediğim bir olay. Oyun incelemeleri aslında gayet olumluydu, neden böyle olmuş olabilir? Umarım firmanın sonu Telltale gibi olmaz.
Bence haklı gerekçe değil, onlara göre haklı gerekçe. Eşcinsel bir karakter olması oyunu yasaklamaları için gerekli olan bahaneyi veriyor fakat hemen suç atmamak lazım.Hangi haklı gerekçe bu? Erotik sahne varsa yaş sınırı koyulur biter. Eşcinsel bir karakter olsa ve hiçbir erotik detay olmasa yine de yasaklanmalı mı?
Sizden bu haberi duymak çok iyi oldu hocam. İyi çalışmalar bu arada.Firmanın topluluk yöneticisi ile konuştum. Bazı bölgelerde erişim problemi yaşandığını ve sorun çözüme kavuşturulduğunda açıklama yapacaklarını söyledi. Bekleyelim bakalım. Bizde Apex Çeviri olarak oyunun çevirisini üstlenmiştik, şimdilik biraz durup durumu gözlemleyeceğiz.
Son olarak, hâlâ birçok bölgeden oyunun Steam sayfasına erişilebildiğini okuyorum. Belki de sadece bir aksaklıktır.
Evet, VPN ile hala erişilebiliyor gibi. VPN ile almak ise sakıncalı duruyor biraz.Son olarak, hâlâ birçok bölgeden oyunun Steam sayfasına erişilebildiğini okuyorum. Belki de sadece bir aksaklıktır.
Para konusunda evet 29,99€ imiş.Evet, VPN ile hala erişilebiliyor gibi. VPN ile almak ise sakıncalı duruyor biraz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.