Temel atma kampı işe yarar mı?

Bir tık daha temel atma garantili yani çok ÖSYM tarzı değildir net konusunda bir şey diyemem fakat o kampın üzerine 55 günlük TYT kampına başlarsanız daha yüksek netleri hayli hayli görürsünüz.

Çıkartır evet. Çünkü 1 günde 3 video atmış. Kamp 10 günlük ve sen bunu gerçekten hakkıyla yaparsan aşırı verimli bir hal alır.
Fakat dediğim gibi hepsi 1 saatten 3 video anlayarak gidersen 5-6 saatleri göreceksin muhtemelen.
Matematik emek istiyor bence katlanabilirsin.

Ben geçen yıl sadece aktif matematik kitabını bile hakkını vererek bitirince 8 nete çıkmıştım en başta.

Çıkartır evet. Çünkü 1 günde 3 video atmış. Kamp 10 günlük ve sen bunu gerçekten hakkıyla yaparsan aşırı verimli bir hal alır.
Fakat dediğim gibi hepsi 1 saatten 3 video anlayarak gidersen 5-6 saatleri göreceksin muhtemelen.
Matematik emek istiyor bence katlanabilirsin.

Ben geçen yıl sadece aktif matematik kitabını bile hakkını vererek bitirince 8 nete çıkmıştım en başta.

Sınavda kaç yaptınız hocam netiniz kaçtı.

Sınavda kaç yaptınız hocam netiniz kaçtı.

TYT matematik 14, AYT matematik 29.25.
Not geçiyorum ben o temel atma kamplarından sonra adamakıllı TYT'ye çalışmadım. Hatta burada bir konuda daha bahsetmiştim. (tabii ki ayt'ye geçmeden önce ilk 12 konu ve fonksiyonu bitirdim.)
Full AYT odaklı gittim. Belki de TYT çalışsam daha iyisi olurdu da hayırlısı.
Bir daha gireceğim sınava bu sene.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı