Temel C# bilgisi ile hangi daldan ilerlenmeli?

fatihgunes44

Hectopat
Visual Studio Code ile devam edebilirsin. Visual Studio IDE'ye ihtiyacın yok. Eğer .NET dilleri(C#, Visual Basic gibi.) Kullanacak olsaydın Visual Studio IDE gerekirdi.

Farklarına gelirsek Visual Studio Code bir kod editörü, Visual Studio 2019 ise bir IDE. IDE'ler kod editörlerine göre çok daha fazla araç barındırır ve daha yeteneklidirler ama aynı şekilde ağır programlardır.

Hocam ben C# kullanıyorum temelleri öğrendim VS Code kullanarak. Şimdi Vs'ye mi geçmeliyim? Yoksa VS Code'dan ilerlemem mümkün müdür?

Hocam ben C# kullanıyorum temelleri öğrendim VS Code kullanarak. Şimdi Vs'ye mi geçmeliyim? Yoksa VS Code'dan ilerlemem mümkün müdür?
vscode'dan ilerleyebilirsin, kod yazmak için hangi programı kullandığının anlamı yok. VS C# ve dotnet ile uğraşan insanlar arasında daha popüler sadece çünkü yararlı araçları var.

Oyunlara ilgin varsa ve oyun oynamaktan zevk alıyorsan Udemy, YouTube gibi yerlerden dersler alarak Unity kullanabilirsin. Unity bir oyun yapma editörü kod dili olarak C# kullanıyor. Temel seviyede oyunları yaparak editör kullanmayı öğrenirsin daha sonra kendini gelişitirirsin sana kalmış.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı