Temel olmadan TYT 300 puan nasıl yapılır?

united3.5alt

Femtopat
Tek bildiğim okuma yazma ve 4 işlem TYT'den 300 almam lazım dershaneye gidecek durumum yok nasıl ve nereden çalışabilirim hangi kaynaklarla çalışmam gerek?

Son düzenleyen: Moderatör:
Tek bildiğim okuma yazma ve 4 işlem TYT'den 300 almam lazım dershaneye gidecek durumum yok nasıl ve nereden çalışabilirim hangi kaynaklarla çalışmam gerek?

Türkçeden her gün minimum 20 soru paragraf ile 25 Türkçe neti
Matematikten Aktif matematik kitabı (Temel oluşturur, üstüne kolay bir branş denemesi ile 10-12 yaparsınız)
Apotemi sosyal konu anlatımını kitap okur gibi okuyup ezberlemek.
Fen bilimleri Apotemi konu anlatımından garanti çıkan 3-5 konuya bakıp 6-7 net yapabilirsiniz.

1732032739477.png

Türkçeden her gün minimum 20 soru paragraf ile 25 Türkçe neti
Matematikten Aktif matematik kitabı (Temel oluşturur, üstüne kolay bir branş denemesi ile 10-12 yaparsınız)
Apotemi sosyal konu anlatımını kitap okur gibi okuyup ezberlemek.
Fen bilimleri Apotemi konu anlatımından garanti çıkan 3-5 konuya bakıp 6-7 net yapabilirsiniz.

Eki Görüntüle 2355661

Türkçe soru bankası ve matematik denemesi için öneriniz var mı hocam?

Türkçe soru bankası ve matematik denemesi için öneriniz var mı hocam?
Türkçe için benim hocamın soru bankasını al 3D, Toprak yayınları gibi kitaplar zor kolaydan başla temelini oluştur
artı olarakta matematik için mert hocanın matematiğe ilk adım kampı var ona bakmanı öneririm.

Türkçe için benim hocamın soru bankasını al 3D, Toprak yayınları gibi kitaplar zor kolaydan başla temelini oluştur
artı olarakta matematik için mert hocanın matematiğe ilk adım kampı var ona bakmanı öneririm.
Apotemi sosyal, apotemi fen, aktif matematik ve 3d soru bankası sipariş verdim. İhtiyaç olursa youtube'da ders anlatım için kimleri dinlememi tavsiye edersiniz hocam ?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı