Bunları tek tek uğraşmaktansa Advanced system care kullansak daha mantıklı değil mi ?
Değil. ASC tavsiye ettiğimiz programlardan değil ve buralarda belirtilen işlemleri yapabilecek kapasitede değildir.
 
Bu konu hakkında önerim:

PureRa yazılımı sadece Win XP/Vista da çalıştığı için konudan kaldırılmalıdır. Zaten güncellenen bir yazılım değil.
Junkware Removal Tool, artık güncellenmiyor ve konudan kaldırılmalıdır.. Adwcleaner yeterlidir.
Wise Registry Cleaner,yazılımı kayıt defteri temizliği yaptığından dünyada konunun uzmanları tarafından önerilmemektedir. Tam aksine kullanılmaması için ikazlar yapılmaktadır.
 
Bağlantılar güncellendi.

PureRa Windows 10 da dahil tümünde çalışmakta, uygulamanın güncellenmesine gerek yok. Amacı belli dizinlerin içeriğini temizlemek.

JRT veritabanı olarak çok eski değil. İçerisinde birçok bilindik toolbar verileri yüklüdür. AdwCleaner'dan temizleme yöntemi olarak farklıdır, bu yüzden duruma göre kullanılması gerekir.

Wise Registry Cleaner içinse konunun uzmanları olarak belirttiğiniz kimler olduğunu bilmiyorum. Rakip firmalar ise doğaldır. Sistemsel sorunlara neden olmadan gayet güzel işler çıkartabilmektedir.

Fakat konu ilerleyen zamanlarda revize edilecek.
 
PureRa, evet Win 10 dahil çalışıyormuş.. Alttaki bağlantıdaki bilgilere göre yazmıştım. Yine de artık dünyanın saygın sitelerinde kullanılan bir yazılım değil.
PureRa - Browse /purera at SourceForge.net
Download PureRa - MajorGeeks

JRT,26 Ekim 2017 tarihinden itibaren güncellemeyi durdurdu. Güncellemesi durdurulan bir yazılımın temizleme ve bakım kılavuzunda bulundurulması bana göre yanlış. Kullanıcılar çalıştırabilirler ve birbirlerine önerebilirler tabi. Ancak sitenin kararı bu yönde ise yapacak bir şey yok. Dünyanın saygın ve büyük sitelerinde artık kullanılmıyor.

Wise Registry Cleaner ve benzeri kayıt defteri temizleme işlemi yapan tüm yazılımlar önerilmemektedir. Ben önemli sitelerde bu tür yazılımları önerenleri hiç görmedim. Tam aksine kullanılmamaları ve nedenleri hakkında bilgilendirmeler yapılıyor.

miekiemoes' Blog: Registry Cleaners and System Tweaking Tools
Tuvaro Searchnet Hijacked Browser - Tech Support Forum
Answers to common security questions - Best Practices - Anti-Virus, Anti-Malware, and Privacy Software
Do I need a Windows Registry cleaner?
 

Yeni konular

Geri
Yukarı