Temiz format nasıl atılır?

498361

Decapat
RAM
1
Az önce format attım ama çoğu şey duruyor NVIDIA driverlar vb. Windows'un sıfırlamadaki 2.seçeneği ile sıfırladım tamamen her şeyi driverından tut dosyasına kadar nasıl sıfırlayabilirim yardımcı olabilir misiniz?
(RAM yanlışlıkla girildi)

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Öncelikle en az 8 GB olan bir flash bellek lazım.

Herhangi bir belleğe Rufus ile Windows ISO'sunu yazdır ve USB ile kurulum yap. Kurulum yerine seçmeye gelince de tüm diskleri sil.
2.Sürprizbozan'da temiz kurulum'un nasıl yapılacağı anlatılmış oradaki işlemleri takip ederek yapabilirsin.

Teşekkürler arkadaşlar.
16gb belleğim var
Video FreeDOS PC ile ilgili ben Windows 10 kullanıyorum tam olarak nasıl yapacağım yani Windows 10'u silip mi yükleyeceğim?

Biraz daha mahsuru yoksa aptala anlatır gibi anlatabilir misiniz kusura bakmayın anlamıyorum çok.

Attığım ilk videoda indirdiğimiz ISO dosyasını Rufus programı ile flash belleğe yazdırıyoruz.

İkinci videoda bilgisayarda işletim sistemi olmadığı için direkt flash belleği takıp boot menüsünden ilk sıraya alıp kuruluma başlıyor.

Siz de önce ISO dosyasını Rufus programı ile yazdırıp, BIOS'a girip boot menüsünden flash belleği ilk sıraya alacaksın ve yeniden başlattığında kuruluma başlayacaksın.

Format atmayı videoları izlersen anlarsın.

Hatta sizin için başka bir video paylaşayım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı