SherlockK6
Decapat
Uygun fiyata hiç işlem görememiş her şeyi orijinal iPhone X buldum. Pili de orijinal %74.sizce alınır mı? Oyun vs oynamıyorum. Instagram, kamera ve Spotify kullandıklarım.
Hocam 7500 lira.Bütçeye ve ios istemenize bağlı hocam ama bence alınmaz.
Hocam Android kullanmaktan sıkıldım bütçeme uygun olan da bu. İlk defa ios kullanmak istiyorum.Bana kalırsa artık hiçbir X grubu orijinal değil, olanlarda saçma sapan fiyatlara satıyor, Apple 11'in bile güncelleme desteği artık sona ermişken X almamanızı tavsiye ederim.
Hocam dediğim gibi ios kullanmak istiyorsanız ve bütçeniz buna yetiyorsa başka söze gerek yok android telefonlardaki gibi seçenekler yok karar sizin.Hocam 7500 lira.
Hocam birde se2 seçeneği var ama batarya ve ekran boyutundan onu eledim.Hocam dediğim gibi ios kullanmak istiyorsanız ve bütçeniz buna yetiyorsa başka söze gerek yok android telefonlardaki gibi seçenekler yok karar sizin.
Güncelleme almayı kesmiş cihazlar hocam birde %74 batarya dediniz şarj olayı her türlü sorun çıkarır.Hocam birde se2 seçeneği var ama batarya ve ekran boyutundan onu eledim.
Güncelleme almayı kesmiş cihazlar hocam bir de %74 batarya dediniz şarj olayı her türlü sorun çıkarır.
Benim elim çok büyük olmasına rağmen kısa bir süre bende SE2 kullandım sorun yaşadığım tek konu dediğiniz gibi ekran boyutu, yine video izlerken falan problem olmuyor ama mesaj yazmak sıkıntı, sürekli hata yapıyorum sil düzelt yoruyordu. %74 batarya bu arada günü bile kurtarmaz kanımca zaten 85'e gelene kadar sağlam pil, sonrası cacık oluyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.