Temiz kurulumda sistem Casper ekranında takıldı

efeekw

Hectopat
Daha fazla  
Temiz kurulum yaptım. Flashı takıp BIOS ekranından flashı seçtim kurulumu vs. her şeyi yaptım. Bilgisayarı yeniden başlatmak için 10'dan geriye saydı. Ben de o sırada flashı çıkarttım ve bilgisayar yeniden başlatıldı. Yaklaşık 1.5 saattir bu ekranda normal mi?

USB'yi kurulum bitene kadar çıkarmasan iyi olurdu, bence baştan kur, USB'yi de çıkarma

Bizim arkadaşın bilgisayarına format atarken de böyle olmuştu. Gerekirse gece açık bırak, sabah kurulu olarak görürsün.

Vay be. Aynı laptoptan bende de vardı. Hem HDD'si sıkıntı çıkardı hem de anakartı yandı keratanın. Her neyse, HDD sağlığı normal miydi? Dediğim gibi bu modelin HDD'si sıkıntılı sanırım. Bende de benzer bir problem oluşmuştu.

Hocam HDD sağlığı mükemmel olmasada çokta kötü değildi. Önceden bana sıkıntı çıkarmışlığı var.
Bizim arkadaşın bilgisayarına format atarken de böyle olmuştu. Gerekirse gece açık bırak, sabah kurulu olarak görürsün.
Bu gece açık kalsın sabah kadar kurulu olarak görürüm umarım.

Son düzenleme:
Hocam HDD sağlığı mükemmel olmasada çokta kötü değildi. Önceden bana sıkıntı çıkarmışlığı var.
HDD'yi değiştirin derim. Zamanında bana sonsuz bir boot ekranı vermişti o HDD. Muhtemelen tekrar sıkıntı çıkaracaktır. Bu durumda diğer arkadaşların dediği gibi sabaha kadar bekleyin. Gene olmazsa bilgisayarı güç tuşundan kapatıp tekrar format deneyin.

Teşekkürler. Bilgisayar zaten eski bir bilgisayar. En yakın zamanda değiştirmeyi planlıyorum ama şu anlık ödev vs. İşimi görüyor diye elimde tutuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…