Temizlik sonrası SSD performans düşüşü

TommY07

Kilopat
Daha fazla  
Evet arkadaşlar az önce bilgasayaramı temizledim ve bigasayarı tekrar takıp açtığımda bilgasayarımın 1 dakika civarı bir sürede açıldığını fark ettim SSD'yi temizlemek için çıkarıp temizledim (elimle temizledim direkt ıslak bir şey kullanmadım) test yaptığımda değerler düşük görünüyor. Bu arada M.2 SSD sizce sorun neden kaynaklı olabilir? BIOS pilini çıkartıp taktım 2 kere SSD'yi söküp taktım ama hiçbir şey işe yaramadı şimdiden yardımcı olacak arkadaşlara teşekkürler...

Acaba driverlerda mı sorun var diye bakarken Driver Booster de bu uyarıyı gördüm (görsel yükledim) ama 2 tane Kingston var birisi SATA birisinde sadece model yazıyor sorun bu yüzden mi acaba?

Dosya Ekleri

• dfghdfgdf.png
    dfghdfgdf.png
    24,1 KB · Görüntüleme: 83
  • asfafa.png
    asfafa.png
    37,2 KB · Görüntüleme: 88
Son düzenleyen: Moderatör:
Evet arkadaşlar az önce bilgasayaramı temizledim ve bigasayarı tekrar takıp açtığımda bilgasayarımın 1 dakika civarı bir sürede açıldığını fark ettim SSD'yi temizlemek için çıkarıp temizledim (elimle temizledim direkt ıslak bir şey kullanmadım) test yaptığımda değerler düşük görünüyor. Bu arada M.2 SSD sizce sorun neden kaynaklı olabilir? BIOS pilini çıkartıp taktım 2 kere SSD'yi söküp taktım ama hiçbir şey işe yaramadı şimdiden yardımcı olacak arkadaşlara teşekkürler...
SSD çok hassas bir ürün SSD nizin uçlarını silgi ile silin toksiklenme olmuş olabilir.

Deneyeceğim hocam sağ olun.

Kingston SA400M 2. görselde daha detaylı gözüküyor hocam.
Arkadaşlar bu arada anakartımın modeli Gigabyte B450M S2H.
Bilgisayarı Driver Booster kullanarak baştan mahvetmişsiniz. O bilgisayara en baştan format lazım. Driver Booster kullanmayın.

Bilgisayarı Driver Booster kullanarak baştan mahvetmişsiniz. O bilgisayara en baştan format lazım. Driver Booster kullanmayın.

Driver Booster kullanmayalım da nasıl driver indirelim? Aygıt yöneticisinden aygıtları güncelle desek güncel diyor ama driver boosterde güncel değil diyor. Şimdi hangisine güvenelim?

Driver booster kullanmayalım da nasıl driver indirelim Aygıt Yöneticisinden aygıtları güncelle desek güncel diyor ama driver boosterde güncel değil diyor şimdi hangisine güvenelim.
Driver Booster kullanılmayacağını sadece Technopat Forum'da araştırma yaparak öğrenebilirsiniz.

Zaten yükleyeceğiniz birkaç driver dışında yapacağınız bir şey yok. Driver Booster stabil olmayan, eski sürücüleri yüklüyor.

Ben sizin yerinizde olsam, bilgisayarıma temiz bir format atıp düzgün driver yüklerdim. Büyük ihtimal yüklediğiniz bütün driverlar eski sürüm.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı