Temp dosyalarını silmek bilgisayara zarar verir mi?

ultrat

Centipat
Daha fazla  
SSD veya HDD modeli
Toshiba TR200 SSD
Bilgisayarımda yer açmak istiyorum ve aklıma temp dosyasını silmek aklıma geldi. Bunu da hiç uygulamamıştım ve bilgisayarıma zarar verir mi diye bir düşündüm ve buraya da sorasım geldi. Temp dosyasını silmek bilgisayara zarar verir mi? Cevap yazan herkese şimdiden teşekkürler :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Bilgisayarımda yer açmak istiyorum ve aklıma temp dosyasını silmek aklıma geldi. Bunu da hiç uygulamamıştım ve bilgisayarıma zarar verir mi diye bir düşündüm ve buraya da sorasım geldi. Temp dosyasını silmek bilgisayara zarar verir mi? Cevap yazan herkese şimdiden teşekkürler :)
Ben yaptığımda zarar vermiyor ancak başka bilgisayarlarda verir mi bilmem.

Hayır.Hiç bir sorun çıkmaz.

temp , %temp% ve prefetch dosyalarını silebilirsiniz

Hayır, zarar vermez. Uygulamalar tarafından depolanan geçici dosyalardır.

Zarar vermez hocam. Windows 10 hızlandırma başlıkların da sıkça belirtiliyor zaten bu konu. Çok sık değil de 3-6 ay gibi zaman dilimlerin de temizlenmesi öneriliyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı