Temperli cam ısıdan patlar mı?

PiyazBey

Megapat
Makaleler
1
Daha fazla  
Yeni bir kasa aldım ve kule tipi soğutucumun ısı boruları temperli cama değiyor. Bu yüzden de cam tam kapanmasa da işlemciye çok baskı yapmayacak şekilde camını kapayabildim. Ancak yüksek oyunlarda ısınma olunca cam da ısınıyor. İşlemci oyunlarda 70 dereceye dayanıyor zaman zaman geçiyor. Sizce bu bir sıkıntı yaratır mı?

foto1.jpeg

foto2.jpeg

Yeni bir kasa aldım ve kule tipi soğutucumun ısı boruları temperli cama değiyor. Bu yüzden de cam tam kapanmasa da işlemciye çok baskı yapmayacak şekilde camını kapayabildim. Ancak yüksek oyunlarda ısınma olunca cam da ısınıyor. İşlemci oyunlarda 70 dereceye dayanıyor zaman zaman geçiyor. Sizce bu bir sıkıntı yaratır mı?

Eki Görüntüle 663305

Eki Görüntüle 663307
Bir bilgisayar temperli camı patlatacak kadar fazla ısınamaz ısınamaz bence.

Eki Görüntüle 663305

Eki Görüntüle 663307
Isıdan değil ama baskıdan patlayabilir baskı yapan yer biraz sivri. Baskıdan patlama ihtimalide az ama şansa bırakmamak lazım. Hem anakarta ve işlemciye de baskı olmaması daha iyi olur.

Temas ediyorsa sıcaktan değil kasayı bir yere taşırken, bakım yaparken vs. dikkatli olmazsan zarar görür.
Taşırken tabiki parçalarını söker de götürürüm.
Soğutucuyu yan çevirsen daha iyi değil mi? İçerdeki hava akışını bozuyorsun böyle.
Soğutucu eski tip am3+ platformundan olduğu için yeni kitle sadece yatay şekilde monte edilebiliyor.
Vida yerlerini nasıl yükseltebilirim?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı