@Cooler Master Türkiye yardımcı olucaktır. Onlar yazana kadar bu mailden cmturkiye@coolermaster.eu iletişime geçebilirsiniz. Resim, fatura ve modelini belirtirseniz yardımsız bırakmazlar.
Parçanın adı şu; ısı geçirmez pleksi levha.Bir video vardı bu konuyla ilgili. Bulmaya çalışıyorum ama, mantığı şöyle idi; Kasalarda plastik oluyor ya şeffaf olan, mesela benim Zalman Z3 Plus kasada da mevcut. Onlardan satın almanız gerek. Sonra kasaya yapışsın diye ince mıknatıs tarzı bir şey alıp etrafını saracaksınız.
Paint'ten tasarım yapacağım. Bekleyin.Görsel açıdan hayal edince kötü duruyor.
Umarım yardımcı olurlar.@Cooler Master Türkiye yardımcı olucaktır. Onlar yazana kadar bu mailden cmturkiye@coolermaster.eu iletişime geçebilirsiniz. Resim, fatura ve modelini belirtirseniz yardımsız bırakmazlar.
Bilgisayarı toplayalı 3 gün oldu ve bugün masadan düşürdüm. Maalesef nazar çoktan değdi. Neyse ki kasa sağlammış da sadece camı kırıldı, içindekiler sapa sağlam çalışıyor şu an bu mesajı yazarken.Hocam tahminen arkadaşın dediği gibi cooler master size bu camı temin edecektir.
Kasanız çok güzel nazar değmesin inşallah
Olurlar hocam. Başka bir arkadaşın başına da sizinkine benzer bir olay gelmiş. Ve CM'nin yazdığı:Umarım yardımcı olurlar.
Sıkıntı olcağını sanmıyorum.Merhaba, cmturkiye@coolermaster.eu ya bu foto ile email atabilir misiniz, bir de vatan faturası ve adres bilginiz. Kasa RGB ise camlı panel mika değil temper glass olması lazım.
Bizede dua et hocam bizimde olsunBilgisayarı toplayalı 3 gün oldu ve bugün masadan düşürdüm. Maalesef nazar çoktan değdi. Neyse ki kasa sağlammış da sadece camı kırıldı, içindekiler sapa sağlam çalışıyor şu an bu mesajı yazarken.
Bekliyorum, umarım olurlar.Olurlar hocam. Başka bir arkadaşın başına da sizinkine benzer bir olay gelmiş. Ve CM'nin yazdığı:
Sıkıntı olcağını sanmıyorum.
Temperli camı kasaya uydurabiliyorlar mı?Cooler Master ile görüşebilirsiniz. Hiç uğraşmak istemezseniz bir camcıya götürün onlar da halleder.
İnşallah her bilgisayar sevdalısı istediği kasaya kavuşur. Sistem özellikleri imzamda var ve evet RTX 2060 varBizede dua et hocam bizimde olsun
Peki sistem özellikleriniz nedir.
Böyle bi kasaya RTX 2060 yakışır vallahi.
Mobilden olduğum için göremedim hocamBekliyorum, umarım olurlar.
Temperli camı kasaya uydurabiliyorlar mı?
İnşallah her bilgisayar sevdalısı istediği kasaya kavuşur. Sistem özellikleri imzamda var ve evet RTX 2060 var![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.