Elektronik TEMU - AJAZZ AJ159 Apex Vergisiz 533 TL - 8K Dongle ve Şarj İstasyonu Seçenekli

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben 1200'e Ak820 Max, 1200'e Aj159 Pro(girdi Roma mızrağı pahalıya aldık), 1000'e Aj159 Apex (Yanında beğendiğim birkaç ürünü de aldım onlar da içinde), 750'e Aula F75 aldım bayağı memnunum.
Hocam DA Forum' da da var mısınız, bu arada bu Roma mızrağı esprisi nereden çıktı ?

Hocam DA Forum' da da var mısınız, bu arada bu Roma mızrağı esprisi nereden çıktı ?
Aj159 Pro'nun ilk stoğa geldiğinde çoğunluk vergi dahil 1200/1400'den(Ben de 1200'den aldım o sıra) aldı çoğu kargoya verildikten sonra Apex 533'ten stoğa girdi sonra vah kazıklandık falan dendi işte sonra MCU'su Nordic değil Royuan olduğu öğrenildi bir kez daha vah kazınlıkdık dendi sonra biri Roma mızrağı dedi bayağı bi koptu konu zaten ondan sonra 70-80 sayfa yazıldı onun yüzünden.

AJ159 Pro'nun ilk stoka geldiğinde çoğunluk vergi dahil 1200/1400'den(Ben de 1200'den aldım o sıra) aldı çoğu kargoya verildikten sonra Apex 533'ten stoka girdi sonra vah kazıklandık falan dendi işte sonra Mcu'su nordic değil royuan olduğu öğrenildi bir kez daha vah kazınlıkdık dendi sonra biri roma mızrağı dedi bayağı bir koptu konu zaten ondan sonra 70-80 sayfa yazıldı onun yüzünden.

Sonuç olarak kaziklandik mi :D?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı