Elektronik TEMU - AJAZZ AJ159 Apex Vergisiz 533 TL - 8K Dongle ve Şarj İstasyonu Seçenekli

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hocam bir soru sorabilir miyim ben aynı hesap üzerinden aynı T.C. ile bir 2 bir 1 Apex geçtim gümrükte kalır mı?

Farklı 2 sipariş geçtim.
Gümrüğe aynı anda girmediği sürece sıkıntı olmaz Ticaret bakanlığında şöyle yazıyor. "aynı gönderici tarafından Türkiye’deki bir alıcı adına gönderilen aynı konşimento muhteviyatı gönderiler bir bütün teşkil ederek tamamının kıymeti birlikte dikkate alınacaktır."

Son düzenleyen: Moderatör:
Gümrüğe aynı anda girdiği sürece sıkıntı olmaz ticaret bakanlığında şöyle yazıyor. "aynı gönderici tarafından Türkiye'deki bir alıcı adına gönderilen aynı konşimento muhteviyatı gönderiler bir bütün teşkil ederek tamamının kıymeti birlikte dikkate alınacaktır."

Allah razı olsun hocam aynada kendiyle oynayan hiko baba yaptınız beni.

Kredi olarak iade veriolar hocam bankaya isterseniz 5-14 gün içinde.
Karta iade İş Bankasında 2 iş günü sürmüştü Temu'da.

Gümrüğe aynı anda girmediği sürece sıkıntı olmaz Ticaret bakanlığında şöyle yazıyor. "aynı gönderici tarafından Türkiye’deki bir alıcı adına gönderilen aynı konşimento muhteviyatı gönderiler bir bütün teşkil ederek tamamının kıymeti birlikte dikkate alınacaktır."
Hocam ben tek seferde 4 tane LED aldım mesela fiyatları 15 euro bile etmiyor. Tek konşimento(kargo) numarası var. Bu durumda T.C. ile mouse'da sorun olmaz değil mi bu ay için?

Karta iade İş Bankasında 2 iş günü sürmüştü Temu'da.

Hocam ben tek seferde 4 tane LED aldım mesela fiyatları 15 euro bile etmiyor. Tek konşimento(kargo) numarası var. Bu durumda T.C. ile mouse'da sorun olmaz değil mi bu ay için?
Benim anladığım ikisi birden gümrüğe aynı anda girerse ve T.C size aitse beraber hesaplaniyor yanlışsam biri düzeltsin.

Bunu aldığım için elimdeki Razer DeathAdder V2 X HyperSpeed boşa çıktı uygun fiyata bırakıcam ihtiyacı olan ulaşabilir.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı