Apex mi, göremiyorum.Pembe ve turuncu stokta.
Apex mi, göremiyorum.Pembe ve turuncu stokta.
Hayır aşmıyorsun, zaten ürünlerin toplamı 1070TL tutarını geçerse temu izin vermiyor eklemeneMavi stok geldi alana kadar başkası kaptı. Turuncu geldi şimdi. Onu aldım. Minimum sepet tutarını yakalaman gerek dedi. Apar topar 1-2 bir şey daha ekledim.
Vergisiz: 1004, vergiyle beraber 1607 lira oldu. Sınırı aşıyor muyum. Gümrükten geçmeme durumu var mı?
Eki Görüntüle 2340774
Sınır vergi hariç 1070 tl oluyor. Bu tutarı aşıp ödemeye geçe tıklarsan uyarı veriyor temu.Mavi stok geldi alana kadar başkası kaptı. Turuncu geldi şimdi. Onu aldım. Minimum sepet tutarını yakalaman gerek dedi. Apar topar 1-2 bir şey daha ekledim.
Vergisiz: 1004, vergiyle beraber 1607 lira oldu. Sınırı aşıyor muyum. Gümrükten geçmeme durumu var mı?
Eki Görüntüle 2340774
Normal, ürüne çok fazla yığılım olduğu için öyle gözüküyor sadece teslimat birkaç gün gecikir o kadar.Peki mouse siparişinin altında yazan "ön sipariş" normal mi?
Bende diğer tüm ürünlerden daha önce kargoya verildi ön sipariş yazmasına rağmenPeki mouse siparişinin altında yazan "ön sipariş" normal mi?
Hocam AJ159 Pro var. Onu almanı tavsiye ederim. Bende bu akşam alacağım, son 10 tane kalmış. 8k HZ ve 750 IPS. Razer Deathadder V2 bile 650 IPS.AJ159P'nun stoğu da bitmiş. AJ159 mu alalım o zaman? Normali yani.
Hocam AJ159 Pro var. Onu almanı tavsiye ederim. Bende bu akşam alacağım, son 10 tane kalmış. 8K Hz ve 750 IPS. Razer DeathAdder V2 bile 650 IPS.
@Hyperciaa hocam AJ159 Pro mu Apex mi?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.