Elektronik TEMU - AJAZZ AJ159 Apex Vergisiz 533 TL - 8K Dongle ve Şarj İstasyonu Seçenekli

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Eline ulasanlar var, Apex'i bilmiyorumda Pro ulastiysa Apex'in kesin ulasmasi lazim.

Evet dediğiniz gibi hem Pro ulaşanlar oldu hem de bir marka neden durduk yere böyle bir şey yapıp insanların parasını alıkoysun.

Mavi şu an stokta. Hala neden bu kadar ucuz olduğunu anlayabilmiş değilim.

Ne gibi bir durum hocam? Z11 iyi degil mi?

İyi kötü hakkında bir şey demedim yakın zamanda Z11 de de böyle bir indirim oldu. Şu an Z11 üzerinden yazıyorum memnunum herhangi bir sıkıntısı yok. Markalar yapabiliyor bazen böyle.

Mavi 24 saattir stokta, turuncu girip saniyesinde bitiyor, pembe siyah ve beyaztan haber yok
Mavi ile turuncu arasında kalmıştım ama turuncuyu yakalayamadığımdan maviyi tercih edeceğim herhalde.

İyi kötü hakkında bir şey demedim yakın zamanda Z11 de de böyle bir indirim oldu. Şu an Z11 üzerinden yazıyorum memnunum herhangi bir sıkıntısı yok. Markalar yapabiliyor bazen böyle.
Bu indirim hep var mıydı?

Mavi ile turuncu arasında kalmıştım ama turuncuyu yakalayamadığımdan maviyi tercih edeceğim herhalde.

Bu indirim hep var mıydı?
Ben hala bekliyorum, umarım pembe ya da turuncu gelir stoğa.

Mavisi stokta şuan, g pro x 2 superlight bekliyorum belki indirime girer diye, sizce değer mi yoksa bunu almak daha mı mantıklı ?
Birde bu temu dan daha önce hiç alışveriş yapmadım ben, vergisi vs bir şey çıkıyor mu sıkıntı çıkmasın ?
Vergiyi sipariş verirken ödüyorsun, hiçbir sıkıntı çıkmadan eline ulaşır.

Ayrıca Temu, 30€ sınırını aşan siparişlere izin vermiyor; sipariş verirken sınırı aşmamasına dikkat etmene gerek yok.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı