Elektronik TEMU - AJAZZ AJ159 Apex Vergisiz 533 TL - 8K Dongle ve Şarj İstasyonu Seçenekli

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yalan olmasın, beyazı hiç stokta görmedim. Şu anki tercihlerim turuncu ve pembe. Bana çark çevirtti %100 cashback diye bir şey verdi, kaç para harcama yaparsam onun miktarını geri kredi olarak vericekmiş. 24 saat içinde Turuncu ve Pembe stoğa girmezse mavi alıcaz yapıcak bir şey yok.
O çark işi yalan diye biliyorum.

Yalan olmasın, beyazı hiç stokta görmedim. Şu anki tercihlerim turuncu ve pembe. Bana çark çevirtti %100 cashback diye bir şey verdi, kaç para harcama yaparsam onun miktarını geri kredi olarak vericekmiş. 24 saat içinde Turuncu ve Pembe stoğa girmezse mavi alıcaz yapıcak bir şey yok.
O krediyi 7 kupon halin veriyor diye biliyorum. Açıklamasına bakın. 700 tl ise 7 tane 100 tl lik kupon😄

O krediyi 7 kupon halin veriyor diye biliyorum. Açıklamasına bakın. 700 TL ise 7 tane 100 TL'lik kupon😄

700tlik alışverişe 100TL fırsatı tarzı oluyor genelde.

Yani 200tlik bir şey alıp 100TL indirim kullanamıyorsunuz.

Mouse 533,49₺, min sepet tutarı 670₺. Yanına ne sipariş verdiniz alan arkadaşlar ?

700tlik alışverişe 100TL fırsatı tarzı oluyor genelde.

Yani 200tlik bir şey alıp 100TL indirim kullanamıyorsunuz.
7 güne bölüyorlarmış, günün sonunda yine 580 lira satın alım yapılsa 580 lira kredi vericekse çok mantıklı.

Vergilerle beraber Apex bu fiyatta. Cidden ön sipariş vermeye değer mi? Maddi olarak kötü durumdayım şu aralar ama fareye de ihtiyacım var. Parayı vermişken en iyisine vermek isterim.

Dosya Ekleri

• IMG_8621.png
    IMG_8621.png
    126,7 KB · Görüntüleme: 79
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı