Elektronik TEMU - AJAZZ AJ159 Apex Vergisiz 533 TL - 8K Dongle ve Şarj İstasyonu Seçenekli

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Osuda denedim ancak Valorant'a bakmadim şimdi bakayim bende.

Kac KHz cikabiliyorsunuz diye test ettinizmi yoksa hissiyatmi.

Şimdi denedim Valorant oynarkende takılma yok. Tamamen şans işi anlaşılan.

Faresi eline ulaşanlar bir inceleme yapabilir mi acaba?

Genel olarak hocam merak ettiğim net bir şey yok bir incelemesi olsa forumda iyi olur.

Hocalarimdan birisi yapmayacaksa ben yaparim ancak daha çoğunun eline daha ulaşmadı bile. Muhtemelen gelince yapılacaktır.

Kac KHz cikabiliyorsunuz diye test ettinizmi yoksa hissiyatmi.

Şimdi denedim Valorant oynarkende takılma yok. Tamamen şans işi anlaşılan.
Şuradan test ettim 8KHz moduna almama rağmen 1lerde takılıyor.
İşlemciniz nedir?
i5 9300h. Boşta test ettim. En kötü 2K verseydi bari, onda da 1Khz falan veriyor. Gerçi her türlü 1Khz kullanacağım sırf merakımdan bir ayar mı var da ben kaçırdı?

Şuradan test ettim 8KHz moduna almama rağmen 1lerde takılıyor.

i5 9300h. Boşta test ettim. En kötü 2K verseydi bari, ondada 1Khz falan veriyor. Gerçi her türlü 1Khz kullanacağım sırf merakımdan bir ayar mı var da ben kaçırdım.
8K Hz o işlemciyi kaldırmıyor olabilir. Ryzen 5 5600 bile 4K Hz de anca besliyor 8k da kasıyor.

8K Hz o işlemciyi kaldırmıyor olabilir. Ryzen 5 5600 bile 4K Hz de anca besliyor 8k da kasıyor.
2K'da da 1K vermesi kafamı kurcaladı ama neyse bunu dışında gayet güzel mouse. Tek sorunu güç gidince dock'taki saat sıfırlanıyor onun dışında bayağı iyi. Skatezleri mükemmel değil ama turuncu rengi bayağı hoşuma gitti. Scroll tuşu kıvamında. Alan kişilere önerim dock'un stickerını çıkarmasınlar bildiğimiz iki taraflı bant var altında, masaya yapışıyor.

4K veya 8K da herhangi bir sorun yaşamadım arkadaşlar. Aktif olarak çoğunluk 4K da kullanıyorum.

Ya islemcinin nesil farkindan kaynali ya da cidden bu farenin temizi bana denk geldi.

2. aldigim gelince sorun var mı diye bakip geri dönerim.

4K veya 8K da herhangi bir sorun yaşamadım arkadaşlar. Aktif olarak çoğunluk 4K da kullanıyorum.

Anladığım kadariyla tamamen şans işi bende 4-8 denedim sorun yasamadim aktif 2K kullanıyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı