Ben sizden dahaa önce sipariş vermem rağmen daha kargo şirketine bile teslim edilmemiş niyeyse hayırlısı artık hayırlı olsun.
Ben aynı anda 3 sipariş verdim. Diğer ikisi bekliyor gümrükten kargoya verilmiş, biri teslim edildi, hayırlısı olsun.
Evet arkadaşlar mavisi geldi, dokusu çok hoş, benim elim çok terleyen yapıya sahip fakat dokusu çok rahat, elim 18-9 cm palm tutuyorum, tutuşun rahat olduğunu söyleyemeyeceğim, claw tutuşa sahip olanlar rahat eder, huano yeşil dot başarılı olmuş, switchler çok yumuşak ve basım aralığı gayet iyi, pink dot ve kailh gm8'e göre daha başarılı ve rahat geldi bana, orta tekerde gayet iyi ve rahat, yan tuşlar ilk etapta çok yay sesi çıkarıyordu ve parmağa yapışır gibi his bırakıyordu, 2 3 dakika boyunca sürekli hafif sert sekilde tik tik bastım oturdu gayet iyi şu anda, skatezler orta kalitede ne iyi ne kötü, dot skatezler daha iyi olur buna, plastik kalitesi genel olarak 10 üzerinden 5 6 alır ve bu fiyata gayet yeterli diye düşünüyorum, sürücüyü yükler yüklemez hemen sürücüyü update ettim ve fareye firmware güncellemesi yaptım, firmware guncelledikten sonra bağlantı geçişleri sanki daha iyi oldu, 8000 hz alıp muhtelif cursor test sitelerinden test ettim, 2600 hz'i geçemedim, 2000 dpi ve 1000 hz bana yettiği için önemsemedim, bluetooth perdormansıda yeterli, dock'u yanınıza almadığınızda bluetooth yaklaşık 135hz frekansa sahip ve 5 10 dk bos bıraktığınızda bile bağlantı kesintisiz sağlanıyor, dock'un alt kısmındaki jelatini çıkardığınızda balçık gibi yapışkan bir zemin çıktı hoşuma gitmedi, jelatini geri yapıştırdım, yarım saat quiet place oynadım, bağlantı kaybı hissetmedim, rekabetçi oyunlarda test etmedim, bana göre vxe mouselardan daha kaliteli geldi, claw ve fingertip tutuş için gayet yeterli,