Temu güvenilir mi?

KyzeVl

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RTX 4050 - Ryzen 5 7640HS - 16GB DDR5 RAM - 512GB M2 SSD
Meslek
Editör - Öğrenci
Şimdi bir figür almak istiyorum. Aynı görselle farklı fiyatlarda ürünler var. Hepsininde yorumları falan gayet iyi duruyor. Aynı ürün mesela Amazon'da 500-700 bandındayken bu Temu'da 200 bandında ve "Türkiye'deki gümrük mevzuatı uyarınca, yurt dışından alınan eşyalar ithalat vergisine tabidir. Temu bu vergileri sipariş sırasında tahsil edecek ve sizin adınıza ödemesini yapacaktır" şeklinde bir açıklama da yapmışlar. Ürünüde ekleyeyim: 2B - Figür aynı ürün farklı satıcıları da ekleyeyim: aynı ürün 2. satıcı - aynı ürün 3. satıcı ve fiyat - en pahalıları (sanırım) sizce güvenilir mi? Ek bir gümrük falan ödemesi var mı? Ve aynı ürünün bu kadar çok satıcısı olması durumu falan, bizim yurtiçindeki sistemle aynı mı?

Son düzenleme:
Hocam satın alırken 680 tl limit var ve 1.6 ile çarparak vergili fiyatını bulabilirsiniz güvenilirdir.

Hocam satın alırken 680 tl limit var ve 1.6 ile çarparak vergili fiyatını bulabilirsiniz güvenilirdir.
Evet 680 i şimdi sepete ekleyince gördüm. Ondan başka vergi ücreti olmuyor değil mi? Bir de şu aynı ürün bir sürü satıcı mevzusunu biliyor musun?

Evet 680 i şimdi sepete ekleyince gördüm. Ondan başka vergi ücreti olmuyor değil mi? Bir de şu aynı ürün bir sürü satıcı mevzusunu biliyor musun?
Hocam 1070 tl para ödüyorsunuz 680 tl limiti tamamlayınca ondan başka birşey olmuyor farklı satıcılar ise normaldir hocam farklı siteler gibi düşünebilirsiniz.

Hocam 1070 tl para ödüyorsunuz 680 tl limiti tamamlayınca ondan başka birşey olmuyor farklı satıcılar ise normaldir hocam farklı siteler gibi düşünebilirsiniz.
350 küsür tl de vergiye gidiyor yani o zaman.

Evet güvenli ve minimum 680 lira yapman lazım sepeti alışveriş yapabilmek için sonra üstüne arkadaşında dediği gibi vergi giriyor, 680 liraya + 400 lira vergi ödüyorsun.
180 liralık ürün yine aynı fiyata geliyor yani. Tabii ek ürünler de alıyoruz artı olarak. Teşekkürler.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı