Temu'dan 763 TL'lik bir sepet oluşturdum ve vergiyle beraber 1221 liraya denk geliyor gümrüğe falan takılır mı? İlk siparişim.
Hocam fotoğrafta gözüktüğü gibi olduğunda siparişi sonlandırırken sınırın 1070 TL olduğunu söylüyor Temu fakat vergili fiyat mı vergisiz fiyat mı yazmıyor vergisiz fiyat olarak 1070TL'yi geçmese fakat vergili olarak geçse gümrüğe takılır mı?Hayır ürünün fiyatı önemli. Kargo ve vergiler 30 euro sınıra dahil değil.
Sorun olmaz ben 18 yaşından küçüğüm hepsine kendi bilgimi girdim problem çıkmadı.(Benimde telefon hattım babamın üstüne)Anladım bir şey daha sormak istiyorum ben 18 yaşından küçüğüm ve fatura bilgilerimden tcmi telefon numaramı falan kendi bilgilerim olarak girdim telefon numaram babamın kimliği üzerine bu gümrükte bir soruna yol açar mı kontrol falan yapılırsa diye sormak istedim biraz saçma ama.
Vergisiz 1070TL. Arada ve var. İki farklı bilgilendirme o. Yüzde 60 vergi var ve maksimum 1070TL'lik ürün diyor.Hocam fotoğrafta gözüktüğü gibi olduğunda siparişi sonlandırırken sınırın 1070 TL olduğunu söylüyor Temu fakat vergili fiyat mı vergisiz fiyat mı yazmıyor vergisiz fiyat olarak 1070TL'yi geçmese fakat vergili olarak geçse gümrüğe takılır mı?
Sorun olmaz ben 18 yaşından küçüğüm hepsine kendi bilgimi girdim problem çıkmadı.(Benimde telefon hattım babamın üstüne)
Hocam fotoğrafta gözüktüğü gibi olduğunda siparişi sonlandırırken sınırın 1070 TL olduğunu söylüyor Temu fakat vergili fiyat mı vergisiz fiyat mı yazmıyor vergisiz fiyat olarak 1070TL'yi geçmese fakat vergili olarak geçse gümrüğe takılır mı?
Sorun olmaz ben 18 yaşından küçüğüm hepsine kendi bilgimi girdim problem çıkmadı.(benim de telefon hattım babamın üstüne)
Vergisiz 1070TL. Arada ve var. İki farklı bilgilendirme o. Yüzde 60 vergi var ve maksimum 1070TL'lik ürün diyor.
Evet.Yani vergisiz sınırımız 1070 TL mi?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.