Çözüldü Temu üzerinden üst üste alışveriş yapılır mı?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Arkadaşlar merhaba, Temu üzerinden almak istediğim ürünlerin toplam ücreti vergi sınırını aşıyor. Ben de ürünleri ikiye bölüp peş peşe sipariş vermek istiyorum. Toplam altı ürün var ve 2 tanesini dün sipariş ettim. Kalan 4 tanesini de bugün sipariş etsem acaba gümrükte tek fatura üzerinden mı faturalandırılır ya da bir sıkıntı çıkar mı?

Çözüm
Bir ayda 30 Euro'yu geçmeyen 5 adet sipariş verebilirsiniz. Bir sorun çıkmayacaktır. Ürün sayısına dair bir sınır yok.
Hocam genelde 30 ürün bile alsanız onları tek bir pakette toplayıp gönderdikleri için tek paket sayılıyor. O yüzden teker teker değil de sepet sepet ürün almanız yeterli. Sizi zaten gümrükten geçmeyecek bir fiyatta alışveriş yapmanıza izin vermiyor. Aştınız diyip sepetten bir şeyler çıkarmanızı istiyor.

Nadiren bazı sepetler iki farklı paket halinde gelebiliyor. Ama çok sık olmuyor bu.

Hocam genelde 30 ürün bile alsanız onları tek bir pakette toplayıp gönderdikleri için tek paket sayılıyor. O yüzden teker teker değil de sepet sepet ürün almanız yeterli. Sizi zaten gümrükten geçmeyecek bir fiyatta alışveriş yapmanıza izin vermiyor. Aştınız diyip sepetten bir şeyler çıkarmanızı istiyor.

Nadiren bazı sepetler iki farklı paket halinde gelebiliyor. Ama çok sık olmuyor bu.
Hocam 6 adet figür var sepetimde, dün 2 tanesini sipariş verdim. Bugün de 4 tanesini sipariş verdiğim takdirde durum ne oluyor? İki sepet halinde alırsam sınırı aşmıyor ama tek sepet halinde alırsam aşıyor.

Hocam 6 adet figür var sepetimde, dün 2 tanesini sipariş verdim. Bugün de 4 tanesini sipariş verdiğim takdirde durum ne oluyor? İki sepet halinde alırsam sınırı aşmıyorum ama tek sepet halinde alırsam sınırı aşıyor.

1 tane sipariş vermişsin bu da 2. siparişin olmuş oluyor. Öyle düşün.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı