Bu fare kaç bin DPI ve mcusu ne.
mcusu bilinmiyor, 26k.Bu fare kaç bin DPI ve mcusu ne.
Linke QR'dan gitsem olur değil mi? Öyle deniyorumda
@Deiinzz @bdrhncagriozdmrr hocam benim de bu mouse ile alakalı bir sorum var. Bu mouse manyetik şarj Dock'u ile birlikte mi geliyor onu anlayamadım. Temu'daki görsellere göre o manyetik dock sadece Pro'da var ama YouTube'da inceleme kapaklarına bakıyorum düz hallerinin inceleme videolarında da var o manyetik şarj eklentisi?
@Deiinzz @bdrhncagriozdmrr hocam benim de bu mouse ile alakalı bir sorum var. Bu mouse manyetik şarj Dock'u ile birlikte mi geliyor onu anlayamadım. Temu'daki görsellere göre o manyetik dock sadece Pro'da var ama YouTube'da inceleme kapaklarına bakıyorum düz hallerinin inceleme videolarında da var o manyetik şarj eklentisi?
SteelSeries Prime kullanıyorum bu fareye gecmeye deger mi? Normalde gamepad alacaktim fakat fiyatiyla cok ilgimi cekti mouse.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.