Temu'da AJ159 fare nasıl 33 TL'ye düşürülür?

@Deiinzz @bdrhncagriozdmrr hocam benim de bu mouse ile alakalı bir sorum var. Bu mouse manyetik şarj Dock'u ile birlikte mi geliyor onu anlayamadım. Temu'daki görsellere göre o manyetik dock sadece Pro'da var ama YouTube'da inceleme kapaklarına bakıyorum düz hallerinin inceleme videolarında da var o manyetik şarj eklentisi?

Manyetik şarj Pro modelinde var, kampanya düz AJ159 da var. Yani şarj eklentisi yok.

@Deiinzz @bdrhncagriozdmrr hocam benim de bu mouse ile alakalı bir sorum var. Bu mouse manyetik şarj Dock'u ile birlikte mi geliyor onu anlayamadım. Temu'daki görsellere göre o manyetik dock sadece Pro'da var ama YouTube'da inceleme kapaklarına bakıyorum düz hallerinin inceleme videolarında da var o manyetik şarj eklentisi?

Düz modelin inceleme videosu yok ki.

Steelseries Prime kullaniyorum bu mouse'a gecmeye deger mi? Normalde gamepad alacaktim fakat fiyatiyla cok ilgimi cekti mouse.

Manyetik şarj eklentisi kutudan çıkan Dual modeli de var fakat kupona dahil değil. Kupona dahil olan sadece mouse.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı