Temu'da satılan Aula F75 orijinal mi?

• Konuyu başlatan mnms
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 223
  • Görüntüleme 18.517

mnms

Hectopat
Arkadaşlar herkes konu açmış ben de orada gördüm baktım 5K'lık klavye 500 TL'ye düşmüş fakat kimse orijinal mi diye sormamış, cidden 500 TL'ye orijinal mi yolluyorlar ona göre alacağım da. Çünkü klavye ihtiyacım yok, ucuz diye ileride şu anki klavye bozulursa diye alacağım ona göre.

Fiyatına bağlı hocam.
Orasıda var ama en azından çoğu kişi için yeni bir seçenek olur.

Ben hala şunu anlamadım. Ne kadar stok var Aula F75'in. Hala stok getirmeye devam ediyorlar.
Hocam adamlar direkt üretici firma ürettikçe stok yenilerler bence.

Bu klavye olayı hem aulaya hem temuya yaradı vallaha , bu klavye olmasa temuya bakmazdım bile , ama biraz bakınca güzel ürünlerde var mousepedler felan güzel hep.

O zaman böyle giderse bizimkiler fiyat artana kadar almaya devam edecekler. 1 hafta önce 2 gün sonra indirim bitecek gibi bir şeyler denmişti. Maşallah hala aynı fiyat.
Hocam artık yavaştan biter 16k diyordum 20k satılmış 2k ucuza satıyorlar 40m lira yapar dahada zarara girmezler bence , tabi ayırdıkları reklam bütçesi daha büyükte olabilir.

@Reaksiyonft Bu arkadaşı takmayın, toksiklik yapmaktan başka amacı yok.

Klavye orijinal, arada hala stok yeniliyorlar. Alın bedava klavye. Ben alamadım iade etti malesef.
Hocam ben 1 tane aldım fazlasını almam milletin hakkına girmiyim herkes 2 3 tane alıyor.

Hocam artık yavaştan biter 16k diyordum 20k satılmış 2K ucuza satıyorlar 40M lira yapar daha da zarara girmezler bence, tabii ayırdıkları reklam bütçesi daha büyükte olabilir.

Hocam ben 1 tane aldım fazlasını almam milletin hakkına girmeyeyim herkes 2 3 tane alıyor.

2-3 tane alsalar iyi 5 tane alıyorlar.

Hocam artık yavaştan biter 16k diyordum 20k satılmış 2K ucuza satıyorlar 40M lira yapar daha da zarara girmezler bence, tabii ayırdıkları reklam bütçesi daha büyükte olabilir.

Hocam ben 1 tane aldım fazlasını almam milletin hakkına girmeyeyim herkes 2 3 tane alıyor.

Türkiye dışında diğer ülkelere pek reklam yapılamadı sanki ama olsun.

Hocam artık yavaştan biter 16k diyordum 20k satılmış 2k ucuza satıyorlar 40m lira yapar dahada zarara girmezler bence , tabi ayırdıkları reklam bütçesi daha büyükte olabilir.

Hocam ben 1 tane aldım fazlasını almam milletin hakkına girmiyim herkes 2 3 tane alıyor.
Bana olağan dışı etkinlik dedi, 3 kez iade etti. Ben de saldım artık. Evet millet koleksiyona ayrı toplamaya ayrı alıyor herhalde fiyat mükemmel.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı