Temu'da satılan Aula F75 orijinal mi?

• Konuyu başlatan mnms
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 223
  • Görüntüleme 18.473

mnms

Hectopat
Arkadaşlar herkes konu açmış ben de orada gördüm baktım 5K'lık klavye 500 TL'ye düşmüş fakat kimse orijinal mi diye sormamış, cidden 500 TL'ye orijinal mi yolluyorlar ona göre alacağım da. Çünkü klavye ihtiyacım yok, ucuz diye ileride şu anki klavye bozulursa diye alacağım ona göre.

Hocam sizin ne güzel gümrük beyandan 1 günde geçmiş benim hala beyanda, ürün Türkiye'ye geldiyse 2 3 güne gelir size.

Benim bu şekilde, belki pazar gümrük kapalı falansa o yüzden 2 gündür gümrükte beyan bekliyor.

Daha Türkiye'de mi bilmiyorum MNG Kargo'ya takip numarası girdiğimde kargo daha gümrükte diyor.

Hocam sizin ne güzel gümrük beyandan 1 günde geçmiş benim hala beyanda, ürün Türkiye'ye geldiyse 2 3 güne gelir size.

Benim bu şekilde, belki pazar gümrük kapalı falansa o yüzden 2 gündür gümrükte beyan bekliyor.

Sizinki yarın geçer herhalde gibime geliyor.

Bence şu an 1500'e direkt peynir ekmek gibi gitmesini pek zannetmiyorum klavyenin çünkü türkiyenin yarısında var. Daha ucuza gider bi de millet biliyor temudan olduğunu ucuza geldiğini o yüzden indirim bekleyebilir. Sahibinden baktım satabilen olmamış baktıklarım arasında. Ama bir kaç aya bence baya peynir ekmek gibi satar.

Bence şu an 1500'e direkt peynir ekmek gibi gitmesini pek zannetmiyorum klavyenin çünkü Türkiye'nin yarısında var. Daha ucuza gider bir de millet biliyor Temu'dan olduğunu ucuza geldiğini o yüzden indirim bekleyebilir. Sahibinden baktım satabilen olmamış baktıklarım arasında. Ama birkaç aya bence bayağı peynir ekmek gibi satar.

7 güne biter bence bu indirim bittiği gibi satılmaya başlanır.

Bence şu an 1500'e direkt peynir ekmek gibi gitmesini pek zannetmiyorum klavyenin çünkü türkiyenin yarısında var. Daha ucuza gider bi de millet biliyor temudan olduğunu ucuza geldiğini o yüzden indirim bekleyebilir. Sahibinden baktım satabilen olmamış baktıklarım arasında. Ama bir kaç aya bence baya peynir ekmek gibi satar.
Hocam şuan değilde indirim biterse 1 2 aya satılır bence.

Vallahi stok gelse 1 tane daha almak çok istiyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı