Temuda yürürlüğe girdi bile. Zaten %60 vergiyi alırken ödüyorsunuz.Ama 24 Ağustos ta yürürlüğe girecekmiş öyle okumuştum
TEMU'da ürün sayısının önemi yok. Vergisiz sepetiniz güncel kurla 1042 TL'yi geçemez. Ayrıca ürünlerin fiyatı üzerinden %60 oranın verginiz sepette hesaplanır. Bu sınırlar içerisinde gümrükten problemsiz geçiş yapar.Arkadaşlar iyi sosyaller. Ben Temu'dan bugün kargo versem 15 günde gelir mi? Veya malum yurt dışı vergisi yükseldi kargom 15 günü geçse vergiye girer mi?
Ama 24 Ağustos ta yürürlüğe girecekmiş öyle okumuştumTEMU'da ürün sayısının önemi yok. Vergisiz sepetiniz güncel kurla 1042 TL'yi geçemez. Ayrıca ürünlerin fiyatı üzerinden %60 oranın verginiz sepette hesaplanır. Bu sınırlar içerisinde gümrükten problemsiz geçiş yapar.
Temuda yürürlüğe girdi bile. Zaten %60 vergiyi alırken ödüyorsunuz.Ama 24 Ağustos ta yürürlüğe girecekmiş öyle okumuştum
Temu'da ürün sayısının önemi yok. Vergisiz sepetiniz güncel kurla 1042 TL'yi geçemez. Ayrıca ürünlerin fiyatı üzerinden %60 oranın verginiz sepette hesaplanır. Bu sınırlar içerisinde gümrükten problemsiz geçiş yapar.
Bir problem olmaz. Her ay sıfırlanan 5 adet sınırınız var. Her siparişteki ürünler 1 hak sayılıyor.Hocam bir hesapta ayrı ayrı 3-4 sipariş oluştursam sıkıntı olur mu bu fiyat sınırını baz alarak?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.