Ajazz AJ159 Apex şuan stokta yok. Alternatif AJ159 Pro var. Ancak sensörü Apex modelinden 1 tık daha kötü.Temu'da büyük güzel indirimler oluyor, Gaming mouselarda Attack Shark X serisinden veya Ajazz serilerinden öneriniz var mı?
Temu'da büyük güzel indirimler oluyor, Gaming mouselarda Attack Shark X serisinden veya Ajazz serilerinden öneriniz var mı?
Temu'dan mouse alınmaz alacaksan kaliteli bir şey al HP veya Logitech gibi.
HP Kingston'dan HyperX'i satın aldı, HyperX'in zaten güzel yaptığı kulaklık olan Cloud 2 HP aldıktan sonra daha kötü oldu. HP nasıl iyi bir marka olabilir?Neden alınmaz? Ayrıca HP'nin hangi faresi kaliteliymiş, benim bir haberim yok.
Bozulursa ne yapacaksın?Neden alınmaz? Ayrıca HP'nin hangi faresi kaliteliymiş, benim haberim yok.
Neden alınmaz? Ayrıca HP'nin hangi faresi kaliteliymiş, benim bir haberim yok.
Çok teşekkür ederim hocam. Birkaç hafta önce kullandığım Corsair M55 RGB Pro bozulduğu için yeni bir mouse arayışına girmiştim, galiba bunu alacağım. Benim için tek eksiği önceki mousemde bulunduğu gibi sağ tarafında iki adet makro tuşu bulunmaması. Onları da kullanmasam olur diye düşünüyorum. Bilgisayara bağlamak için kendi USB'si mi var, yoksa Bluetooth ile mi bağlanıyor? Ayrıca tek şarj edişte tahminen ne kadar götürür?Stok yakalarsanız en iyisi bu sanırım.Подробности
www.temu.com
Çok teşekkür ederim hocam. Birkaç hafta önce kullandığım Corsair M55 RGB Pro bozulduğu için yeni bir mouse arayışına girmiştim, galiba bunu alacağım. Benim için tek eksiği önceki faremde bulunduğu gibi sağ tarafında iki adet makro tuşu bulunmaması. Onları da kullanmasam olur diye düşünüyorum. Bilgisayara bağlamak için kendi USB'si mi var, yoksa Bluetooth ile mi bağlanıyor? Ayrıca tek şarj edişte tahminen ne kadar götürür?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.