Temu'dan iki siparişi aynı T.C. İle almak sorun yaratır mı?

Makaleler
11
Yer
Antalia
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
R5 5600 / Evga Gtx 1660s / 2x8gb corsair vengeance 3200mhz / Asrock b550m-hdv
Meslek
Asker
1731706337419.png

Şöyle 2 adet siparişim var ama iki siparişi aynı pakete koyup gönderme ihtimalleri var mı? Aynı T.C. İle aynı isimle aldım. Öyle bir ihtmalde gümrükte takılabilir mi ürünlerim? Birini iptal edip annemin üzerinden mi alsam?

Bazı kişilerin yazdığına göre Temu benzer ürünler içeren bazı siparişleri bile ayrı paketleyip yolluyor sanırsam bir sorun çıkmasın diye. Veya başka bir nedenden dolayı. Sanmıyorum iki ayrı paketi birleştireceklerini. Buranın şartlarını biliyorlar çünkü.

Ozman iptal etmiyorum hocam umarım takılmaz. Takılırsa gerekirse durumu açıklarım o zaman geçer. (umarım)

Bazı kişilerin yazdığına göre Temu benzer ürünler içeren bazı siparişleri bile ayrı paketleyip yolluyor sanırsam bir sorun çıkmasın diye. Veya başka bir nedenden dolayı. Sanmıyorum iki ayrı paketi birleştireceklerini. Buranın şartlarını biliyorlar çünkü.

Hocam bir de bundan hariç AliExpress'ten alışveriş yapmıştım 1 adet. Bunlarda 3 oluyor. Sorun çıkmaz değil mi 5 adet sınır diye biliyorum.

Eki Görüntüle 2353480

Şöyle 2 adet siparişim var ama iki siparişi aynı pakete koyup gönderme ihtimalleri var mı? Aynı T.C. İle aynı isimle aldım. Öyle bir ihtmalde gümrükte takılabilir mi ürünlerim? Birini iptal edip annemin üzerinden mi alsam?
Aldığınız figürlerin değerlendirmesini bu post altında paylaşabilir misiniz geldiği zaman ?

Aldığınız figürlerin değerlendirmesini bu post altında paylaşabilir misiniz geldiği zaman?

Ayrı bir konu açacağım bunun için. Birkaç ürün daha aldım ve devasa bir figür daha var.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı