TEOG 440 Puan Almak için Çalışma Önerisi

Önceki seneki teogculardanım bende :D 466 puan almıştım bak sadece eba testleri çöz rahat 3-4 yanlışla çıkarsın sınavdan çünkü eba testlerini oluşturanlar teog sınavını hazırlıyor diğer kaynaklar değil :D ama matematikte koray varolu öneririm iyi şanslar .d

Abi yorumun için sağol motive ettin inşallah bende 1 yanlış yaparım çok çalışıp test ve deneme çözücem. Yüzdelik dilimim 10 gelirmi abi veya 11 okulun yüzdelik dilimi bu çünkü.

1-2 yanlış yaparsam 2.TEOGtan yüzdelik dilim kaç olur abi tahmini ?

Yorumlarınız için sağolun. Yapacağım dediklerinizi. İnşallah olumlu bir sonuç alırım.Yanlış sayım çokmu fazla 440 için uygunmu sizce ?
Kardeşim ben son SBS'ye girmiştim TEOG hakkında bir şey söyleyemem o yüzden. Zaten her sene sınav durumu değişir, bizim sınavda mesela her şey alt üst oldu. 440 puanla alan okula ben 400 puanla gittim. Sen puanlara falan takılma çalışmana bak. Sonuçların kötü değil o seviyedeki her okul sana güzel eğitim verir merak etme. Kazandıktan sonra öğretmenler iyi olsa da sen çalışmayı bırakırsan isterse profesör olsunlar sana yararı olmaz. Her şey kendini geliştirebilmekle alakalı. İnşallah hakkında hayırlısı olur çok takma kafaya :)

Başka önerisi olan varsa yazabilir abiler.

Artık şu sınava girip Allah'ın izniyle 1-2 yanlış yapıp çıkmak istiyorum. İlkinde kotu çünku notum.Kendime güveniyorum bayağı inşalah iyi 1-2 yanlış yaparım şu 2.sınavdan

Kendini en fazla 4 yanlış yapmam lazım gibi şartlama. Rehber hocanla beraber bir çalışma planı uygula. Dersini güzelce dinleyip tekrarını yap. Sorular çöz bilemediklerini sor. Hatta burada da soruların varsa konu açıp sorabilirsin.

Konular git gide artacağından ve 2. TEOG'da bunlar dahil edileceğinden belli aralıklarla geçmişe yönelik tekrar yapın.

Yorum sorularını anlamıyorsan hikaye ve roman kitapları okuyun. Sadece ders çalışmayın, gezin, dolaşın.

Hayat tek bir sınava bağlı değil. Bu yüzden 2. TEOG'da kaç puan alıp almayacağın da pek önemli değil. Yapabildiğin kadarını yap.

2017 puanları ınternnette yazıyor dogrumu bılmıyorum ama.Benım gıtmek ısteıdıgım lıse 440. Samet baska onerın varmı? O kitabı alacagım

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı