TEOG Sınavına Hazırlanmak

Umut345067

Hectopat
Katılım
10 Ocak 2015
Mesajlar
118
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar yarın TEOG sınavı var. Ben normalde okulda falan çok iyiyim ama sınav stresinden ve dikkatsizlikten dolayı ilk sınavdan 30 yanlış yaptım. :üzgün: Bu sınavdan az yanlış yapmam lazım. En fazla 4-5 yanlış çıkarmam lazım. Zor ama sınavda kendimi rahat hissetmek ve iyi sonuç çıkarmak için son gün, yani bugün ne yapmalıyım?

Not: Ders çalışmalı mıyım?
 
Hayır, ders çalışma. Otur dizi, film izle. Seni mutlu eden şeyleri yap. Girerken de ben bu sınavdan başarılı olarak çıkacağım, şeklinde girip çıkabilirsin. Sana en büyük önerim, stres yapma, sakin ol, aklında aklını ferahlatan şeyler düşün. Örneğin doğa olabilir.
 
Teşekkürler. İlk sınavdan 30 yanlış yaptığımı düşündükçe stres oluyorum ve bu sınavı da başaramayacağımı sanıyorum. O halde sınav düşünmek yok.
 
Genelde bir işe yeni başladığında kötü sonuç alırsın ama bu 2. sınav yani daha tecrübelisin ne tarz sorular çıkacak biliyorsun ve daha yüksek alacaksın. :)
 
Bende heyecan yaptım sonuç 19 yanlış. Abi hiç stres, heyecan yapmasam çok eminim 2-3 yanlış çıkaracağıma. Ama bir türlü kurtulamıyorum.
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı