Tercih yaptım, pişmanım

Anlıyorum, o konuda sınavı kazanamadığınızı belirtmiştiniz fakat gördüğüm kadarıyla tercihinizi yapmışsınız.

Kırık OBP ile sözele hazırlanabilirsiniz ama OBP'nize göre 3-3.5 kat geriye atıyor. Örneğin sözelde ham 10.000 sıralama kırık OBP ile 30.000-35.000'e atabiliyor. İstisna olarak YKS 2024, YKS 2021'deki gibi zor bir sınav olursa kırık OBP daha az geriye atar. Çocuk Gelişimine ilginiz varsa Okul Öncesi Öğretmenliği kazanmayı deneyip açıktan da Çocuk Gelişimi (2 ve 4 yıllık mevcut) okuyabilirsiniz. Açıktan 4 yıllık Çocuk Gelişimini bitirince formasyon eğitimi alıp Çocuk Gelişimi Öğretmenliği formasyonunu alabilirsiniz.

Son düzenleme:
Matematiğe kafam basmıyor hocam ya hiç anlamıyorum. Ama iyi bir bölüm kazanmak için şart.

Bu kadar saçma bir bahane olamaz. Bunu bahane olarak kullanarak kendinizi daha da küçük düşürüyorsunuz. Bunu dememim sebebini evrim ağacının bir videosundan anlayabilirsiniz.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Sanırım buydu. İzleyin bir.

Bu kadar saçma bir bahane olamaz. Bunu bahane olarak kullanarak kendinizi daha da küçük düşürüyorsunuz. Bunu dememim sebebini evrim ağacının bir videosundan anlayabilirsiniz.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Sanırım buydu. İzleyin bir.

İzledim bunu da. Fayda etmiyor. Sayısal zekam yok benim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı