Völf
Megapat
Daha fazla
- Meslek
- Makina Mühendisi
10 senelik ASUS N53sn laptop sahibiyim. Malum pandemi yüzünden dışarı çıkmıyorum bu yüzden evde kendim termal macun değişimi yapayım dedim. Hem öğrenmiş olurum diye düşündüm. Daha önce bilgisayar tamiri yapan yerlere veriyordum. Bütün gerekli her şeyi internetten sipariş verdim, ne olur ne olmaz statik eldiven ve statik bileklik bile sipariş verip kullandım. Bir güzel termal macunu silip yerine yenisini sürdüm. Notebook'u toparladım. Bilgisayarı açtığım zaman sorunsuz çalışıyor fakat oyuna girdiğim zaman oyunlar kasıyor.
30 FPS altına düşüyor. (Mount and Blade: Warband bile) dün rahat 60 FPS oynadığım oyunları bugün oynayamıyorum. GPU tarafında bir şeyleri yanlış mı yaptım bilmiyorum. Nerede ne hatası yapmış olabilirim? Nereye bakmam gerekir? Hatayı bulmak istiyorum önerileriniz ve düşünceleriniz benim için şu an çok önemli.
30 FPS altına düşüyor. (Mount and Blade: Warband bile) dün rahat 60 FPS oynadığım oyunları bugün oynayamıyorum. GPU tarafında bir şeyleri yanlış mı yaptım bilmiyorum. Nerede ne hatası yapmış olabilirim? Nereye bakmam gerekir? Hatayı bulmak istiyorum önerileriniz ve düşünceleriniz benim için şu an çok önemli.