Termal macun kaç yılda bir değişmeli?

Bilgisayarımı hazır sistem olarak aldım. Sadece içini 3 4 kez açıp toz almışımdır.
Bir buçuk yıldan fazla oldu bu süreçte bir sürü PC'yi zorlayan hikayeli oyun bitirdim, FPS oyunları oynadım çok sık kullandım diyebilirim.
Sizce değişilmeli mi?

Hocam senede bir değiş kafan rahat etsin.

Boşa para harcamaktan başka bir şey yapmazsın. Sıcaklıklar ciddi oranda yükselmediği sürece değiştirilmesine gerek yok. Verdiğin örnekte saçmalıktan başka bir şey değil. Bilgisayar parçaları organik bir şey mi Allah aşkına?

Boşa para harcamaktan başka bir şey yapmazsın. Sıcaklıklar ciddi oranda yükselmediği sürece değiştirilmesine gerek yok.

Dostum masraf dediğin 300 lira verip 5 kez kullanmaksa eğer senede bir 60 lira yapar 10 binlerce lira verip aldığımız sistemlere yapılan masraflarsa yanlış bir düşünce olur bence.

Artı -1 Eksi
Dostum masraf dediğin 300 lira verip 5 kez kullanmaksa eğer senede bir 60 lira yapar 10 binlerce lira verip aldığımız sistemlere yapılan masraflarsa yanlış bir düşünce olur bence.

Herkesin bilgisayar için her yıl termal macun değiştirecek bütçesi olmayabilir hocam, düşünceniz bence çok yanlış. İnsanların şartlarını bilmeden böyle konuşmak doğru değil.

Son düzenleyen: Moderatör:
Artı -1 Eksi

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı