Termal macun önerisi

Önce GPU.png

Thermal ped ve kyronaut öncesi

sonra gpu.png

Thermal ped ve kyronaut sonrası

Sıvı metal uygulamasını yeni soğutucu aldığım zaman paylaşacağım

Memory kısmında ciddi bir düşüş ve kartın kendisinde 5 derecelik bir düşüş oldu watt ve mhz değerlerim ciddi oranda arttı ve fps'de %3-5 lik bir artış oldu.

Eki Görüntüle 2295150
Thermal ped ve kyronaut öncesi.

Eki Görüntüle 2295152
Thermal ped ve kyronaut sonrası.

Sıvı metal uygulamasını yeni soğutucu aldığım zaman paylaşacağım.

Memory kısmında ciddi bir düşüş ve kartın kendisinde 5 derecelik bir düşüş oldu watt ve MHz değerlerim ciddi oranda arttı ve FPS'de %3-5'lik bir artış oldu.

Teşekkür ederim hocam ben de HP Victus 16 var onun için alsam faydası olur mu acaba CPU oyuna girince 90 95'e ulaşıyor 5 dakika olmadan GPU ise 80 civarı galiba sadece ETS 2 oynuyorum ara sıra çok keyiflenirsem 3 4 saat oyundan çıkmıyorum sizce tahminen kaç derecelik sonuç elde edebilirim.

Teşekkür ederim hocam ben de HP Victus 16 var onun için alsam faydası olur mu acaba CPU oyuna girince 90 95'e ulaşıyor 5 dakika olmadan GPU ise 80 civarı galiba sadece ETS 2 oynuyorum ara sıra çok keyiflenirsem 3 4 saat oyundan çıkmıyorum sizce tahminen kaç derecelik sonuç elde edebilirim.

Termal macun ile ne kadar değişir bilmiyorum ama illaki bir fark olur fakat Donanım Arşivi'nin bir videosunda 95 dereceye çıkan işlemciye termal macun yerine sıvı metal uyguluyordu hem perrformansı artırıp hem de 70 derecelerde çalışıyordu biraz riskli bir işlem fakat sıvı metalide gözünden geçirebilirsin.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Termal macun ile ne kadar değişir bilmiyorum ama illaki bir fark olur fakat Donanım Arşivi'nin bir videosunda 95 dereceye çıkan işlemciye termal macun yerine sıvı metal uyguluyordu hem perrformansı artırıp hem de 70 derecelerde çalışıyordu biraz riskli bir işlem fakat sıvı metalide gözünden geçirebilirsin.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Teşekkür ederim hocam.

1728821027670.png

Konuyu açalı uzun süre oldu ama gelip bakan vardır diye yazıyorum, sıvı metal ve soğutucuyu anca alabildim ve şu anda test yaptığım zaman sıcaklıklarım yük altında sabit 95 dereceden 85-87 derece arasına düştü ve 4,8GHz'de çalışan işlemcim 5,5GHz'de çalışmaya başladı sonuç olarak Cinebench testinden 16,500 civarı puanlardan 19,500 civarı puanlara kadar yükseldim. Aldığım soğutucu ise Arctic Liquid Freezer 3 420mm.

Eki Görüntüle 2328441

Konuyu açalı uzun süre oldu ama gelip bakan vardır diye yazıyorum, sıvı metal ve soğutucuyu anca alabildim ve şu anda test yaptığım zaman sıcaklıklarım yük altında sabit 95 dereceden 85-87 derece arasına düştü ve 4, 8GHz'de çalışan işlemcim 5, 5GHz'de çalışmaya başladı sonuç olarak Cinebench testinden 16,500 civarı puanlardan 19,500 civarı puanlara kadar yükseldim. Aldığım soğutucu ise Arctic Liquid Freezer 3 420mm.

Güzel düşüşler olmuş hocam elinize sağlık.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı