Eki Görüntüle 2493025
Arkadaşlar PC aldığımdan beri bakım yapmadım 6 ayı geçti termal macunu değiştirmek istiyorum ama hangisi iyi hangisi kötü bilmediğimden size sormak istiyorum.
Sistem ısınıyorsa kaç ay olduğunun önemi yok. Buna karar vermek için sıcaklıklara bakılmalı, kaç ay olduğuna değil.(Bu arada 6 ay termal macun değişimi için çok erken. Bana göre değiştirmene gerek yok.)
Thermal Grizzly Kryonaut modelini tercih edebilirsiniz.
@yusuf7878 MX-6 masaüstü sistemlerde verimli bir ürün değil. NT-H1 ise 2025'te alınacak bir ürün değil pahalı.
1 sene götürür kafadan, ama dediğim gibi sıcaklıklara bakmak lazım ne kadar süre geçtiğine değil. Tahmini bir süre verdim.Thermal Grizzly Krynaut'un pek de uzun ömürlü olmadığını duymuştum ondan dolayı önermedim. Evet noctua nth1 pahalı.
Eki Görüntüle 2493025
Arkadaşlar PC aldığımdan beri bakım yapmadım 6 ayı geçti termal macunu değiştirmek istiyorum ama hangisi iyi hangisi kötü bilmediğimden size sormak istiyorum.
Dostum benim de bilgisayraın termal macuna ihtiyacı var şöyle söyleyeyim ilk defa yapacaksan.
Yapma işlemci bozarsın tehlikeli ben yapamayacagımı bildiğim için bilgisayarcıya goturuyom uyarmak istedım.
İşlemciyi nasıl bozacaksınız termal macun değiştirirken? İnsan gibi yaparsanız hiçbir tehlikesi yok. Özenerek yaparsanız, biraz da el becerisine sahipseniz 15 dakikalık bir işlem. Bunun için bilgisayarcıya 600-700 TL para vermeyin.Şöyle söyleyeyim ilk defa yapacaksan yapma işlemci bozarsın tehlikeli ben yapamayacagımı bildiğim için bilgisayarcıya götürüyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.