TechnoNИ Megapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Ekim 2015 Mesajlar 1.176 Makaleler 1 Çözümler 7 Yer Dünya 17 Mart 2021 #1 Merhaba, ekran kartım ve işlemcim için termal macun almayı düşünüyorum. Belki yanında laptopumun işlemci ve ekran kartının termal macununu yenilerim. Almışken en iyisinden olsun istiyorum. AliExpress'de kuponum var bu nedenle buradan alışveriş yapacağım. Aklımda termal grizzly kryonaut veya Cooler Master MasterGel maker arasında kaldım. Bir de termal grizzly kryonaut alırsam 1 gr yeterli olur mu 5.5 gramlık çok pahalı almam gerekir mi? Cooler Master: 3.64US $ 9% OFF|Soğutucu Ana MG 5 MG 8 MG 11 W/m. k = 11 high end Nano termal gres Macun Bileşik Silikon İşlemci GPU CPU Soğutma|Fanlar ve Soğutma| - AliExpress Termal grizzly: 7.18US $ 10% OFF|Termal Grizzly Kryonaut macun soğutucu gresi 12.5 W/m.k su soğutma İletken soğutucu alçı soğutucu hiçbir sertifikası|Fanlar ve Soğutma| - AliExpress Son düzenleyen: Moderatör: 17 Mart 2021
Merhaba, ekran kartım ve işlemcim için termal macun almayı düşünüyorum. Belki yanında laptopumun işlemci ve ekran kartının termal macununu yenilerim. Almışken en iyisinden olsun istiyorum. AliExpress'de kuponum var bu nedenle buradan alışveriş yapacağım. Aklımda termal grizzly kryonaut veya Cooler Master MasterGel maker arasında kaldım. Bir de termal grizzly kryonaut alırsam 1 gr yeterli olur mu 5.5 gramlık çok pahalı almam gerekir mi? Cooler Master: 3.64US $ 9% OFF|Soğutucu Ana MG 5 MG 8 MG 11 W/m. k = 11 high end Nano termal gres Macun Bileşik Silikon İşlemci GPU CPU Soğutma|Fanlar ve Soğutma| - AliExpress Termal grizzly: 7.18US $ 10% OFF|Termal Grizzly Kryonaut macun soğutucu gresi 12.5 W/m.k su soğutma İletken soğutucu alçı soğutucu hiçbir sertifikası|Fanlar ve Soğutma| - AliExpress
TheHypesTR Kilopat Katılım 13 Mayıs 2020 Mesajlar 955 Çözümler 35 17 Mart 2021 #2 "Cooler Master" adamlar yapıyor bu işi yaa...
Bestty Megapat Katılım 16 Kasım 2020 Mesajlar 6.846 Çözümler 97 Yer Tardis Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mart 2021 #3 Soğutma deyince Cooler Master'den başkasını bilmiyorum Markalaşmış adamlar.
WeissesFleisch Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Nisan 2020 Mesajlar 1.017 Çözümler 3 17 Mart 2021 #4 Cooler master laptoplar için gerçekten fark yaratıyor. Thermal Grizzly 80 derece sonrası için çalışmayacağını sitesinde belirtmiş.
Cooler master laptoplar için gerçekten fark yaratıyor. Thermal Grizzly 80 derece sonrası için çalışmayacağını sitesinde belirtmiş.
BerkayZ87 Yottapat! Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Tam Bir Technopat'sınız! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 15 Haziran 2017 Mesajlar 45.730 Makaleler 115 Çözümler 354 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mart 2021 #5 Kryonaut ile MasterGel Maker arasında 0.7 derece fark olmuş. https://cdn.mos.cms.futurecdn.net/yqSq6qVDxvcsSQc3kFUvfG.png
Kryonaut ile MasterGel Maker arasında 0.7 derece fark olmuş. https://cdn.mos.cms.futurecdn.net/yqSq6qVDxvcsSQc3kFUvfG.png
20 Percent Megapat Zamanın Tanığı Katılım 10 Mayıs 2016 Mesajlar 3.871 Çözümler 9 17 Mart 2021 #6 CM al geç, arada kafa yormaya değecek bir fark yok.
alone_soul Decapat Katılım 11 Mayıs 2019 Mesajlar 124 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mart 2021 #7 Swat cam kavanoz ben kullanıyorum F/P urunu. Termal Macun İşlemci Pastası Cam Kavanoz Thermal Paste Grease Fiyatları ve Özellikleri Termal Macun İşlemci Pastası Cam Kavanoz Thermal Paste Grease en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al. m.n11.com
Swat cam kavanoz ben kullanıyorum F/P urunu. Termal Macun İşlemci Pastası Cam Kavanoz Thermal Paste Grease Fiyatları ve Özellikleri Termal Macun İşlemci Pastası Cam Kavanoz Thermal Paste Grease en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al. m.n11.com
KS KS TechnoNИ Megapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Ekim 2015 Mesajlar 1.176 Makaleler 1 Çözümler 7 Yer Dünya 19 Mart 2021 #8 Arkadaşlar Cooler Master'da indirim kodum çalışmadı. Mecburen Termal Grizzly Kryonaut 5.5g aldım. Umarım pişman olmam ürün gelince testleri sizlerle paylaşırım.
Arkadaşlar Cooler Master'da indirim kodum çalışmadı. Mecburen Termal Grizzly Kryonaut 5.5g aldım. Umarım pişman olmam ürün gelince testleri sizlerle paylaşırım.