Termal macun yanlış mı sürülmüş?

Her türlü yöntemi denedim fakat macun gene görseldeki şekli alıyor ve ekran kartı 86 derecelere uçuyor. Tek çözüm servise göndermek mi?
Daha iyi bir macun olablir mx4 zaten pek laptop'a sürülecek macun değil daha yoğun bir macun alınız.

ve en doğru şekil ortaya tek nokta şeklinde macun sürmek soğutucu üzerine gelince kendi yayılması.

O beyaz sürülen şeyin farklı bir adı var ve padlerden daha etkili o yüzden bunu tercih etmişler.

Msi bilgisayar götürdüm bir parçası sıkıntıdaydı sonra verdim 2 hafta sonra aldım, açtım 3 parçası kırık msi teknik bozma servisi bilgisayarı bozup eline veriyor. Adam fanı kırmış grafik kartına dönmeyen vida koymuş grafik kartını elimle kırarak açtım çünkü fanı düzeltmek için onu açman lazım onu da dönmeyen vidayla sıkmış sonuna kadar sonuç: vidanın açma yerini(+ kısmını) kırmış vida dümdüz olmuş istiyorlarki bidaha götürem 15 dolar alsınlar Rezalet.

Adam işlemciye macun sürmemiş. Anakarta alçı sıva yapmış resmen. Bir de ben yapmadım fabrika yapmış diye tutturdu. Hangi fabrika mofsetleri sıvayıp göndermiş emsali yok daha.
Bilip bilmeden konuşmayınız. Kendinizi acınası bir duruma düşürecek bu mesajı yazmadan önce diğer Monster Tulpar T7 25.1 söküm videoları yada konularına baksaydınız bu modelin bu şekilde geldiğini anlardınız.

Daha iyi bir macun olablir mx4 zaten pek laptop'a sürülecek macun değil daha yoğun bir macun alınız.

ve en doğru şekil ortaya tek nokta şeklinde macun sürmek soğutucu üzerine gelince kendi yayılması.

Son çare olarak bu ürünü almayı düşünüyorum

Son düzenleme:
Bizim millet haksız olduğunu anlasa bile neden hala kendini haklı duruma getirmeye çalışıyor anlamıyorum, konu sahibi kaç defa dedi fabrika çıkışlı böyle diye. 10. sayfada bile kendilerini savunuyorlar.

Bilip bilmeden konuşmayınız. Kendinizi acınası bir duruma düşürecek bu mesajı yazmadan önce diğer Monster Tulpar T7 25.1 söküm videoları yada konularına baksaydınız bu modelin bu şekilde geldiğini anlardınız.

Son çare olarak bu ürünü almayı düşünüyorum
Bunu da deneyebilirsiniz
Gelid Solutions Extreme ısı iletken macun kolay kullanım CPU VGA Chipset soğutucu Top güç spatula Nr. 1 Award Winner 3,5 g : Amazon.com.tr: Bilgisayar

O beyaz şeylerin adı termal putty. Termal macun gibidir ama termal pedin yaptığı işlemi yapmak için kullanılır. Bizim halk cidden her şeyin en iyisini bildiğini sanıyor ama zerre araştırma yapmıyor. İnşallah adama fabrika çıkışı termal putty sildirmemişlerdir.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı