Termal macun yayımı yeterli mi?

Glottis

Hectopat
F8530FFF-6DD3-4A4A-A583-54FAEE384155.jpeg

Arkadaşlar merhaba.

Bu resimdeki termal macun yayımı iyi mi ve sizce yeterli mi? Fanı geri takmadan önce sormak istedim.

Gördüğünüz gibi işlemcinin üstünden kenara biraz kaçırdım. Bu sıkıntı olur mu? Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yetmez hocam. Ortaya bir nokta sıkıp hiç boşluk kalmayacak şekilde parmağınızla yaymanız gerekiyor.

Yetmez hocam. Ortaya bir nokta sıkıp hiç boşluk kalmayacak şekilde parmağınızla yaymanız gerekiyor.

Ben çarpı atıp atıyorum hiç yaymadan takıyorum soğutucuyu. Ne taşma oluyor ne başka problem. Söktüğümde de genelde bakıyorum yeterince yayılmış oluyor.

Eki Görüntüle 2354555

Arkadaşlar merhaba.

Bu resimdeki termal macun yayımı iyi mi ve sizce yeterli mi? Fanı geri takmadan önce sormak istedim.

Gördüğünüz gibi işlemcinin üstünden kenara biraz kaçırdım. Bu sıkıntı olur mu? Teşekkürler.

Çok az olmuş bence

2882B9FB-7173-40DD-BC13-C721A903CE96.jpeg

El ile yaymayın diyordu izlediğim video o yüzden macundan çıkan çubuk ile denedim ilk olarak ama şimdi sizin dediğiniz gibi yaptım.

Küçük bir nokta sıktım ama gine tam yayılmadı. Sonra bir nokta daha sıkıp yaydım. Kenara biraz taştı ama onu da ince pürüzsüz bir bez ile sildim.

Resimde gördüğünüz gibi iki tane “dalga” oldu bu sefer de. Olduğu gibi bırakayım mı yoksa biraz silip tekrar mı yayayım?

Sogutucuyu bastirdiginda kendisi yayilacak zaten, boyle sivamana gerek yoktu.

Belki düzgün oturtamayıp tam yayılmazsa diye böyle yapmak istedim ve tekrardan çıkarıp takmak ile uğraşmak istemediğimden. Geç saate kaldığından çabuk halletmeye çalıştım ama olmadı.

Bugüne bıraktım mecbur. Zaten SSD takmam gerekiyordu. Önerilerinizi bekliyorum arkadaşlar :)

Mesela çoğu konularda macunun parmak ile sürülmemesi söylenilmiş ama birkaç kişide bir şey olmaz yazmış.

En son attığım resimdeki macun iyi mi? Dediğim gibi üstünde biraz “dalga” fazlalık kaldı gibi…

Sizce:
  • Olduğu gibi bırakmalı mıyım?
  • Üstündeki o dediğim “dalga” kısımları düzeltip/azaltıp mı bırakmalıyım?
  • Tamamen tekrardan temizleyip, bir daha sadece “x” şeklinde macunu sürmeli miyim?

Eki Görüntüle 2354568

El ile yaymayın diyordu izlediğim video o yüzden macundan çıkan çubuk ile denedim ilk olarak ama şimdi sizin dediğiniz gibi yaptım.

Küçük bir nokta sıktım ama gine tam yayılmadı. Sonra bir nokta daha sıkıp yaydım. Kenara biraz taştı ama onu da ince pürüzsüz bir bez ile sildim.

Resimde gördüğünüz gibi iki tane “dalga” oldu bu sefer de. Olduğu gibi bırakayım mı yoksa biraz silip tekrar mı yayayım?
Şuan takabilirsiniz, resimdeki yeterli duruyor. O kadar da ince işçilik gerektiren bir şey değil. Sadece ilk resimde aralarda çok boşluk var büyük ihtimal yayarken yaydığınız karta bulaşmış çoğu. Şuan iyi gözüküyor.

Şu an takabilirsiniz, resimdeki yeterli duruyor. O kadar da ince işçilik gerektiren bir şey değil. Sadece ilk resimde aralarda çok boşluk var büyük ihtimal yayarken yaydığınız karta bulaşmış çoğu. Şu an iyi gözüküyor.

Emin olmak için soruyorum. Fanı tekrar takıp bastırınca sizce kenara taşar mı? En sondaki resme göre.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı