Termal macun yeniledikten sonra i5-12500H işlemci 90 dereceyi görüyor

849546

Centipat
Merhaba daha dün termal macununu yenilediğim laptop sıcaklığı çok yüksek. Aşağıda gördüğünüz gibi 10dk civarı CS2 oynadım ve sıcaklık bu şekilde. Sizce sorun nedir?

Hangi macunu kullandınız? Umarım soğutucu blok zarar görmemiştir. Çok yüksek sıcaklık değeriniz.

Kullandığınız macunu bizzat tecrübe etmedim ancak üzerinde yazan değerlere göre orta karar bir macun. Isı iletkenliği değeri yüksek görünmüyor. Düzgün uygulamayla yine de bu değerlere çıkmaması lazım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu macunun aynısını ben de kullanıyorum hiçbir sorun yasamadım, muhtemelen fanı yerine oturmamıştır muhtemelen.

Sağlam şekilde sıktım fanları.

Bu macunun aynısını bende kullanıyorum hiçbir sorun yasamadım muhtemelen fanı yerine oturmamıştır muhtemelen.

Pump out olmuş galiba diğer arkadaşların dediği gibi şimdi tekrardan açacağım bu sefer daha az sıkacağım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sağlam şekilde sıktım fanları.

@849546 hocam yapmanız gerekeni söylüyorum, bende de Acer Nitro 5 serisi var ve YouTube'da alper karadağ var, bir tane videosunu izleyin bakın nasıl sürüyor macunu. Ben o şekilde uyguladım macunu ve hiçbir sorun yok artı olarak da pil soketini çıkardıktan sonra cihazın güç tuşuna 15 saniye basılı tutun. Sonucu lütfen haber verin ve macun olarak ben Arctic MX-6 kullandım, isterseniz siz de kullanabilirsiniz.

Bendeki model AN515-58 buna yönelik bir video yok YouTube'da ve bu dediklerinizi çok iyi biliyorum fakat dediğiniz videolardaki sistemler benimkilerden bayağı farklı kablolama vs.

Bendeki model AN515-58 buna yönelik bir video yok YouTube'da ve bu dediklerinizi çok iyi biliyorum fakat dediğiniz videolardaki sistemler benimkilerden bayağı farklı kablolama vs.

@849546 nasıl farklı hocam mesela? Kasayı açın ve fotoğraf atın.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…